Home BK style 10 things I HATE

10 things I HATE

10.10.2016 5 comments

10 věcí, které miluji, už všichni znáte….

Většinou totiž všude píšu a říkám hlavně co miluji a co mám ráda, ale co nesnáším, to nikde moc nešířím. Tak jsem si řekla, že vám vyjmenuji i pár věcí, které fakt nesnáším….nebo aspoň nemusím :-)

1. Z JÍDLA – játra, drštková polévka, jehněčí maso, kachna a kozí sýr.

2. Z VLASTNOSTÍ – nesnáším falešné a neupřímné lidi. Lidi , co si neustále na něco hrají, nejsou sami sebou. Nemám ráda povrchnost a hlavně řešilky a řešitele životů jiných.

3. Z MÓDY – tělové silonky, ponožky v pantoflích, nebo když někdo nosí místo kabelky igelitky :-), také padělky a kýčovité diskotrysko modely .

4. Z LÍČENÍ – konturku kolem rtů, když vlastně ani není kolem rtů, ale “kilometr“ nad a pod :-) ( ne, nevypadá to, že rty jsou větší– vypadá to, že se někdo maloval poslepu ). Nápadné umělé řasy, které jsou jako záclony ( a pokud je navíc vidět ještě lepidlo, tak to tu hrůzu ještě podtrhne ).

5. NA CESTOVÁNÍ – když je zpoždění a musím čekat už v odletovém prostoru – tudíž nemůžu nic . To si pak přijpadám jako rybička v akváriu, která se motá pořád dokola a nikam se nedostane. A když ještě k tomu nemáte nabíječku na telefon a váš mobil křičí vybito.,…tak to je na zabití. Neustálé kontrolovaní dokladů – od jisté doby, kdy jsem ztratila dva pasy, jsem tím poznamenaná…!!!!

Přemýšlím, přemýšlím, co dál………??????????????????????????????????????????????

6 – D1 :-). Je mi souzená, mám rodinu na Moravě, tak je to můj úděl…..

7 – Tvrdý alkohol – výjimečně si dám vodku, ale to jen tehdy, když mě přemluví neodbytná společnost kolem mě :-) ….Po tomto víkendu i KOCOVINY :-))))

8 – Asi nudu….Co to je???? To fakt neznám :-).

9 – Když se člověk baví a někdo poblíž něj pozoruje, jak se baví….Proč se lidé chodí bavit??? Aby se pobavili, odreagovali a nechali stejně bavit i ostatní, ne ? Nebo se pletu????

10 – Když nemám dost času na přátele a rodinu.

Pokračovaní příště :-)))))))))))

JACKET: Ivana Mentlova

TOP & JEANS: Lee

SHOES: Golden Goose 

HANDBAG: Celine

A co nesnášíte vy? Ztotožňujete se s některým z mých I HATE…

 

PS.: Přeji vám úspěšný nový týden. Já jsem ještě po víkendu vyřízená :-). Bylo to náročný :-))))). KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS