Home BK style 27 is my lucky number

27 is my lucky number

27.5.2016 17 comments

O tom, jak mi Kubíček změnil život…..Bylo nebylo…..:-). 27.2.2016 je datum, které mi doslova změnilo život!!!!

IMG_1132

Dneska je tomu čtvrt roku, co jsem mámou a denodenně opravdu zářím štěstím.

IMG_1278

Vlastně ani sama nevím, jak začít psát dnešní povídání. Protože moje pocity jsou tak výjimečné, hluboké a jedinečné, že půjdou jen velmi těžce popsat. Troufám si říct, že je to až nemožné. (Maminky chápou….!).

IMG_1203

Začala bych asi takto…Porod byl a nebyl krásný. Pomalu a jistě jsem na něj pozapomněla…Abych to upřesnila…na tu šílenou bolest. Příroda to dobře zařídila. Teď, když se chci zamyslet a rozpomenout se, jak šíleně to bolelo, jakoby ten pocit i nepříjemná vzpomínka vymizely. Opravdu se už nedokážu vžít do té bolesti. Jen vím, že to bolelo jako nikdy nic, šíleně :-).

IMG_1264

IMG_1160

Když ale vidím, co z toho malého semínka / pulečka a přes tu náročnou cestu vzešlo, tak je mi to vše jedno. Stále nevěřím svým očím, stále tomu nemůžu uvěřit. Je to zázrak všech zázraků.

IMG_1281

Nevím, jak jste to měly vy, maminky, ale já jsem Kubíčka šíleně milovala od první chvíle. Celým srdcem. A myslela jsem si, že to už víc ani nepůjde. Omyl. Ta láska se neustále stupňuje a bobtná víc a víc.

IMG_1282

IMG_1161_Fotor_Collage

IMG_1267

Dneska jsem malinkým doslova pohlcená. Z mnoha důvodů, ale ten největší bude asi to, že čím dál více cítím, jak jsme spolu spjatí a neustále se vzájemně potřebujeme. No a tu největší roli hraje rozvoj jeho vnímání. Neuvěřitelné, jak se každým dnem zdokonaluje, vnímá, jak reaguje a mění se. Je to pro mě denodenní potěšení, náplň a zábava, obrovská radost. Prostě Kubíkova komunikace se mnou – to je to nejvíc, co může být.

IMG_1214

IMG_1155

Život se změnil. A to hodně…Ale změnil se podle nás… a podle toho, co jsme od založení rodiny očekávali. Takže je to vlastně stejné a zároveň úplně jiné.

FullSizeRender 78

FullSizeRender 77_Fotor_Collage

IMG_1141

Nedokážu si ještě stále představit své fungování bez malého – tím myslím, odejít třeba na delší dobu – dvě hodiny, ale postupně se to zlepšuje. Mohli jste si všimnout na IG, že jsem byla poprvé s přáteli na večeři. S vědomím: vždyť už jsi třetí měsíc doma, plně kojíš, malý bude stejně spát, to zvládneš a už je čas…Když jsem opouštěla dům, měla jsem pocit, že ten správný čas nebude asi nikdy. Ale šla jsem. Nebudu vám popisovat, jak mi bylo… No zkrátka jsem se nemohla smířit s tím, že večer nebudu v posteli s Kubíčkem, ale budu sedět někde “DALEKO” – na večeři. Na outfit jsem měla asi 5 minut, protože jsem uspávala malinkého. Vůbec jsem se nemohla skousnout realitu, ze odcházím pryč. Oblečeni pro mě v tu chvíli bylo druhořadé. Hrábla jsem po prvních věcech, co mi přišly pod ruku. Make up byl otázka rychloblesku. O tom, jak jsem se zpotila během uspávaní, koupání a chystání se ani nemluvím… No a když jsem zavírala dveře, měla jsem slzy na krajíčku. Věděla jsem, že budu brzy zpět. Přesvědčovala jsem se “2 hoďky dám, ale pak se asi začnou dít věci”. A také začaly. Chytla jsem tam po hodině a půl brekot, že mě je smutno a že potřebuji být doma, něž se prcek probudí. Takže asi tak… Večeře byla sice super, ale všechno chce čas, nic nemá cenu lámat přes koleno. Věřím, že to bude s mým osamostatňováním se s každým měsícem lepší a lepší:-D.

IMG_1229

Už jsem se pomalu vrátila do svého běžného života. Chodím občas cvičit, stále pracuji na blogu, starám se o dům a rodinu. Je zajímavé, že i když žijete pořád ten “stejný“ život, tak je pro vás mnoho věcí náhle úsměvných. Tato životní změna mi dala velký nadhled. Jsem i vyklidněnější a vím přesně, co chci a co je v životě vlastně to důležité. Jednoduše – i když má něco tendenci trochu mě rozhodit, podívám se na Kubíčka a řeknu….Tak to joooo, …no a co a jdu dál :-).

IMG_1252

IMG_1148

Vím, asi to zní nějak moc pozitivně, možná si říkáte, že to ani není možné. Jenže já to tak vidím a cítím. Opravdu. Nemám problém, nejsem nijak extrémě ztrhaná, netrpím depresemi. Prostě si to užívám. Na tohle jsem čekala celý svůj dosavadní život a chci si to užít na maximum. Chci být s rodinou co to jen jde a nehodlám o nic přijít.

IMG_1156

A úplně na závěr chci říct, že moje mateřská dovolená je boží. Ač jsem v to ani nedoufala, stíhám toho docela dost. I když občas “padám na ústa” a jsem unavená, tak stále a s úsměvem na tvářích jdeme vstříc dalším šťastným dnům :-).

IMG_1280

IMG_1258

Photos by EVIČKA

JACKET: Balenciaga

TOP: Zara

JENAS: J Brand

SHOES: Converse

HANDBAG: Jimmy Choo

SUNGLASSES: Ray Ban ( Optique – 15% SALE / kód: BKBlog )

BABY JACOB:

SWEATER : Petit Bateau , DUDLÍK: Suavinex, STROLLER : STOKKE

PS.: Mějte báječný víkend a doufám, že se s někým uvidím v neděli na BLOGES MARKETU. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVEPEACE

 

 

RECENT POSTS