Home Collaborations Baby Shower

Baby Shower

24.1.2016 22 comments

DSC_0094

Jéééé, já jsem tak šťastná, že vám dnes můžu povyprávět o jednom z nejkrásnějších dni mého dosavadního života a také se podělit o pár úžasných fotek.

DSC_0292_Fotor_Collage

Baby Shower v Čechách není tak moc populární a mnoho lidí ani neví, o co se vlastně jedná. Ve světě je naopak oslava očekávání narození miminka tradiční a velmi oblíbená. Tato tzv. nadílka vychází z viktoriánské kultury a postupně se rozšířila po celém světě. Pořádá se v osmém či devátém měsíci těhotenství ( v mém případě na přelomu :-)). Nadílka je pro nastávající maminku příjemným setkáním s nejbližšími kamarádkami, které rády přispějí užitečnou radou ( to hlavně :-)) a potěšujícím dárkem pro první dny života vašeho miminka. Budoucí maminky tuto akci milují. A její kamarádky také :-).

DSC_0097

DSC_0200

DSC_0039

DSC_0016

DSC_0015 DSC_0004 DSC_0207

No co vám budu vykládat, mám teď období přecitlivělosti a strašně všechno prožívám. Víc než normálně… a to je u mě síla i tak :-). Protože já holt prožívám všechno na max. Od pondělí jsem se těšila na víkend, až mi holky kamarádky přijedou. Bylo i pár takových, které sedly na letadlo a doletěly. Upřímně se přiznám, že ani já jsem doposud neměla moc tušení, co Baby Shower obnáší a jak super akce to vlastně je. Věděla jsem jen rámcově, o co jde, ale nikdy jsem se o to podrobněji nezajímala, stejně jako o kočárky, dudlíčky a plenky :-).

DSC_0287

DSC_0268

DSC_0279

No ale díky Janičce z Great Moments, která mě oslovila a projevila zájem o spolupráci, jsem nyní v obraze. Jsem šťastná, že se tento den uskutečnil a my jsme si ho patřičně užily. A já se s vámi chci o svou radost a dojmy touto cestou trochu podělit. Třeba si pak řeknete – to je BOŽÍÍÍÍ a budete si chtít svojí BABY SHOWER také uspořádat. No a pokud se vám bude líbit konkrétně ta moje, můžete oslovit Janičku z Great Moments, která vám tento den připraví doslova GREAT a nezapomenutelný.

DSC_0374

Miluju všechny druhy oslav a tak jsem ráda, když se v životě oslavuje, jak je to jen možné. Život je pro mě oslava sama o sobě a podzvednout jej ještě na vyšší úroveň není nikdy na škodu.

DSC_0379 DSC_0349

DSC_0339

Jak jsme si BABY SHOWER užily my ???

Co vám budu vykládat, ještě teď z toho dne žiji/žijeme. Vše bylo doslova dokonalé, přesně takové, jaké by to mělo být. Sešla se tu super parta super lidí a jejich pozitivní energie naplnila celý den, večer a některým vydržela až do rána :-).

DSC_0380 DSC_0055

DSC_0262

Průběh celého dne a večera vám popisovat asi nebudu… Fotky mluví za vše, tak si jistě každá představu uděláte :-)

DSC_9998

DSC_9987 DSC_9992 DSC_9990 DSC_0192

DSC_0292

DSC_0075 DSC_0071

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Od samotného rána jsem byla ze všeho toho dění tak okouzlená a emotivně nabitá, že jsem chvílemi ani nevěřila, že se to děje právě mně. Pozorovala jsem ty skvělé lidi kolem sebe, jak se baví, vykládají si, připíjí na Kubíčka a dávají najevo, jak jsou spolu rádi a jak jsou tady šťastní. To byl ten nekrásnější pocit. Od holek jsem dostala úžasné dárky a při rozbalování jsem dojetím ani nemohla mluvit…

Dostal mě úžasně roztomilý nápad s bodíčky a přáním pro Kubíčka a maminku. Druhý den jsem si tato krásná přání četla a nebudu nic tajit – hodně slziček štěstí mi vyklouzlo….

DSC_0257 DSC_0161 DSC_0159 DSC_0157 DSC_0151 DSC_0142 DSC_0156

Také bych moc ráda poděkovala za dárečky od Bepanthen . Děkuji moc. Ptaly jste se mě už mnohokrát, čím jsem se v těhotenství mazala. Poslední dva měsíce používám právě Bepanthen a musím jen chválit. Nejvíce mi vyhovuje, že nejsem celá mastná, jako z olejů. A krásně voní. Všem doporučuji. Velké díky také patří Medela za výbavičku pro kojení. Jsem z toho totálně nadšená. Mám tam dokonce i taštičku do porodnice a elektrickou odsávačku. Medela se specializuje na kojení a patří mezi top značky. Byla mi důrazně doporučovaná kamarádkami :-). Máte zkušenost?

DSC_0136

DSC_0233 DSC_0248

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC_0132

V životě je nejvíc mít rodinu a přátele, kteří vás opravdu mají rádi. A taková úžasná parta se u nás doma právě sešla. Večer se dokonale vydařil, až do ranních hodin. Pozitivní energie, láska, pohoda a síla přátelství byla nesmírně silně cítit. A já vím, že se mi celý tento den ( i jeho všichni účastníci ) zařadí mezi mé nejsilnější vzpomínky.

DSC_0215

DSC_0381

Některé návštěvnice přespaly v naší vesničce v Mlýnské Krčmě, kde je restaurace a penzion. Mají tu také skvělé prostory na pořádání svateb, narozenin a různých druhů oslav. No a zbytek se nějak vtěsnal u nás doma :-)

DSC_0327

DSC_0509 DSC_0500

DSC_0534

DSC_0525

DSC_0418

DSC_0335

DSC_0361

DSC_0471

DSC_0086

Obrovské díky mým nejlepším přátelům, kteří dokázali vytvořit tu správnou společnost pro krásnou oslavu našeho Kubíčka. Myslím, že JAKUB už teď může slavit, jaké to úžasné a milující tetičky má. Ale asi největší poděkování patří Janičce z Graet Moments, bez které by tato BABY SHOWER byla jistě poloviční. ( A možná by ani nebyla…) Děkuji i všem dodavatelům, kteří se na této akci podíleli.

DSC_0128

DSC_0119

DSC_0009

Byla tady taková zvláštní aura, která se těžko popisuje…To člověk může jen cítit.

No a na co se teď těším nejvíc? Až půjdu na Baby Shower já a budu tuto radost sdílet s další mojí kamarádkou, protože je to moc příjemná akce. A už také vím, jak se my těhule cítíme a jak je pro nás BABY SHOWER ideálním dnem. Jak je fajn si ho užít se svými blízkými, když už to máte za pár….Jsem šťastný člověk, protože mám takové lidi kolem sebe a Kubíček má ty nej nej tety. Děkuju za vše. Miluju Vás.

DSC_0563

V životě se má oslavovat vše, pokud nám to může přinést prima pocit. Třeba i východ slunce,.. narozeniny, …výročí, ….a narození dítěte samozřejmě. Společnost opravdových přátel, kteří se radují s vámi z vašeho štěstí, nic nenahradí. Přeji všem, ať oslavují každý den, měsíc, rok života. Život je dar největší. A já jsem připravena přivést na svět jeden takový NEJVĚTŠÍ DAR – NOVÝ ŽIVOT.

DSC_0317

DSC_0139

DSC_0104

PS.: Doufám, že se vám dnešní post líbil, někdo se třeba i něco nového dozvěděl. Máte svou zkušenosti s BABY SHOWER? Byly jste na nějaké? Dejte vědět. KISS Vaše Baruš

Holky, tady vám ještě nabídnu seznam firem, které se podílely na této akci. A pokud byste měly o služby kterékoliv z nich zájem, neváhejte a oslovte ji. Budete spokojené a vaše oslavy budou dokonalé .

Organizace, dekorace
Great Moments – Jana Dostálová
www.greatmoments.cz
Facebook
Foto
Lenka Seničová
www.fotografkapraha.cz
Facebook
Candy Bar
Sladké cupcakes, cake pops, cookies a dort:
Cupcakes Veronika
www.cupcakesveronika.cz
Dort OH BABY
byl z Prague City Cake, stejně jako náš svatební (ZDE ). Neznám nikoho lepšího!!! Za prvé – na design jsou hvězdy a za druhé – ta chuť!!!! Já doporučuji RED VELVET a VANILLA. Nejsem na dorty, ale tento bych snědla celý. A také jsem skoro snědla :-).Fakt bomba !
Raut
Občerstvení (slané tousty, ovocné kanapky, smoothies, domácí limo, jogurt s musli)
Famagusta freshfood&café
www.famagusta.cz
TYPOLAND
Dřevěná písmena + balonky ve tvaru písmen – www.typoland.cz

BIG THANKS :-)

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

Content Marketing – Elite Bloggers

 

RECENT POSTS