Home BK style Big Thanks to all of you…LOVE YOU

Big Thanks to all of you…LOVE YOU

7.11.2015 0 comment

Ahojky, můj dnešní příspěvek nebude o ničem jiném, než o mém velkém poděkování vám – mým nejlepším, nejmilejším a věrným čtenářům…

IMG_0072

Prošli jste spolu se mnou poměrně dlouhou cestu a jsem šťastná, že se naše společné putování ubírá zřejmě tím správným směrem. A to je obrovsky POZITIVNÍ!!! Nesmírně si cením vaší denodenní návštěvnosti a přízně, která je opravdu motivující. Vnímám, že vás můj blog inspiruje i pozitivně nabíjí. A to je pro mě to NEJVÍC, o to se celou dobu snažím!!!

IMG_0042

IMG_0039

Nejsem ta, která bere radost, štěstí, životní úspěchy a výhry jako samozřejmost. Denně děkuji za všechno to krásné a příjemné, co mi život přináší a snažím se osudu v tomto směru napomáhat. Můj blog je velkou součástí mého života…a tudíž i vy. Vy jste můj blog….Vy jste ti, co mě denně čtou, sledují, komentují a zanechávají reakce. A vy jste také ti, kteří mě poslali do finále BLOGERKY ROKU 2015. A já zírám.. jako puk. A jsem tak šťastná!!! Tolik skvělých blogů…a můj BK Blog je tam, je ve finále!

IMG_0061

IMG_0062

A to je hlavně vaše zásluha. Je to fakt krásný pocit a opravdu i velká motivace. Mám chuť dál na sobě tvrdě pracovat, aby vás můj blog stále bavil, naplňoval a inspiroval. Můžu dál dělat, co mě baví. Psát svůj “deníček” o tom, co mi na životě přijde zajímavé, pro co mám vášeň, co by vás mohlo zaujmout či pobavit.

IMG_0045

IMG_0056

Neříkám, že dostat se do TOP 10 znamená být nejlepší, ale určitě to má pro mne význam. Příjemně to pošimrá ego a zahřeje u srdce, chtě nechtě to musím přiznat :-). Moc jsem si postup přála a z výsledku jsem nadšená. Může mi pomoct dostat se k dalším lidem – novým čtenářům, kteří by se jinak o mě asi nikdy nedozvěděli a které by třeba právě tento styl blogu mohl bavit. Další velké plus – jde se na večírek, který jsem minulý rok zmeškala. Tak se hoooodně těším, že letos budu jeho součástí, a také – koho zajímavého tam potkám.

IMG_0049

PHOTOS by Mickey Grab

VEST: Vintage ( from Marbella )

TOP: ZARA / Alternative

SKIRT: ZARA 

SHOES: Christian Louboutin / Alternative

HANDBAG: Celine

HAT: H&M

PS.: Budu ráda, když mě podpoříte svým hlasem i ve finále – TADY. Moc si toho vážím. Děkuji všem fanouškům, rodině a přátelům. VAŠE PODPORA JE PRO MĚ OPRAVDU HODNĚ DŮLEŽITÁ…. LOVE YOUUUUU !!!KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS