Home BK style Boho Scarf

Boho Scarf

2.11.2014 2 comments

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ahojky, tak už i do Španělska přišlo chladnější počasí a musela jsem tílko a šortky vyměnit za džíny a svetr. Tento svetr jsem koupila za super cenu v jednom malém ouletovém obchůdku :-). Baví mě jeho barva a že je OVERSIZE a to je velmi IN. Osobně mě tento trend oblečení moc baví, ať už se budeme bavit o tričkách, kabátech či svetrech. Zde se podívejte, jak nosit oversize svetr. Tento outfit více inklinuje do tmavších barev, ale i přesto se dá osvěžit doplňky, jako je třeba tato šála, kterou seženete právě v ZARA. Já bych bez doplňků nemohla být. Už co se týče šperků, klobouků, brýlí a mých oblíbených náramků! Tento červený náramek mi právě přibyl v mé sbírce mých pokladů :-). Není krásný?

 


SAMSUNG CAMERA PICTURES

Mám tady  s sebou pouze jednu kabelku, takže tuto leopardí uvidíte ještě mnohokrát. Asi to každý známe, když jedeme na dovolenou či delší cestu do zahraničí…Je velmi těžké se rozhodovat, jakou kabelku zvolíme. Přece si jich nemůžeme vzít tucet, že? U mě vyhrála tato, protože je univerzální a můžu jí vzít prakticky ke všemu.  Univerzální kousky neboli nadčasové, jako jsou například: černé sako, džínová bunda, bíla košile, dobře padnoucí džíny, bílý či černý top můžeme kombinovat ke všemu. Měli by být základem každého šatníku. O zvířecích vzorech jsem se už zmiňovala mnohokrát. Víte, že mám pro tyto kousky slabost. Dodají vašemu outfitu prostě šmrnc.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sweater: Kangra

Jeans: ZARA

Shoes: Modern Vice

Bag: Dolce & Gabanna

Scarf: ZARA

Accessories: Symbol

PS: Přijde mi, že jsem ve Španělsku teprve pár dnů a ono to už bude skoro dva týdny. Nevím jak vám, ale mně ten čas strašně letí. Proto užívejme každých dnů, hodin, minut a sekund. Rok má 365 dní, tak pojďme každý prožít na maximum. Dobrá zpráva pro vás je, že brzy bude další TRAVEL POST, tak sledujete at’o něj nepřijdete. KISS Vaše Baruš

I want to inspire you because you are inspiring me

 

WITH LOVE

 

RECENT POSTS