Home Travel Cali Road trip part 3

Cali Road trip part 3

6.7.2014 9 comments

Ahooooooj

tak už je tady další travel příspěvek z mého road tripu po Cali:-). Bylo to před dvěma lety, když jsem se poprvé vydala do Los Angeles. Jela jsem navštívit kamrádku, která se tam zrovna přestěhovala. Tenkrát jsme byly cizinky v cízím velkoměstě. Po týdnu našeho prozkoumávání jsme si připadaly skoro jako rodilé California girls:-). Okamžitě jsem si to tady obě zamilovaly. Já ale odjela zpět do ČR a kamrádka tam už druhým rokem žije. Když jsem se opět dostala do Californie,musela jsem bezpodmíněčně navšítívit moje oblíbené město, které mi doslova ukradlo srdce:-). Byla to už moje třetí návštěva. Vím, že nebude poslední. Nemohla jsem se dočkat, až vám ukáži moje zážitky prostřednictvím mých fotek.

Co mě osobně na LA nejvíce baví je shopping, hiking, procházky po pláží a skvělé restaurace. Noční život po clubech moc nedoporučuji. Pokud nemáte známe, kteří vás vezmou VIP vchodem, můžete si vystát až hodinovou frontu. Když se tam dostanete, tak si dáte jeden drink, hodíte dvakrát bokem a je konec. Kluby totiž zavírají ve 2 hodniny. Což je pro nás Evropany hrůza. Nevím jak vy, ale já se v tuto dobu teprve začínám rozjíždět :-). Naštěstí je v LA tolik možností co dělat a míst co navštívít, že je škoda se probudit ve 12 hodin s kocovinou….:-).

Tips: Hiking (pěší turistika). První fotka kterou vidíte je z Runyon Canyon – na výšlap si můžete vybrat krátký (cca 40 min svižnou chůzí) nebo dlouhý okruh. Uvidíte krásný výhled na celé město. Je to opravdu zážitek.

IMG_7112

Když se vydáte směrem k Malibu, tak narazíte  na spousty krásných míst, kde můžete zachytit ten nejkrásnější západ slunce. Pro mě byl určitě  “the best” tady….

obrázek-2
IMG_8838

Jestli je ještě někdo kdo neslyšel o Los Angeles, tak na 100% zaslechl nebo viděl ve stovky filmů HOLLYWOOD:-).

IMG_8837

Venice beach pier

IMG_8753

IMG_7108

Pokud už se jedou rozhodete vyrazit přes oceán do USA a budete mít cestu do Cali, tak je povinost mít fotku s nejznámějším znakem LA v Hollywood hills…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IMG_7097 IMG_7067 IMG_6937

IMG_6855

IMG_6849

Cobb salát (recept) je můj favorite!!!!

IMG_6858

IMG_6872

Miluji módu LA….naprosto se v ní vidím a cítím. Mezi mé top místa pro shopping patří The Grove a Santa Monica!!!
shopIMG_6935

Jednou bych si přála mít alespoň malý domek na pláží:-))

IMG_9028 IMG_6968

Neznám lepší místo na nedělní bruch než je Larchmont Bungalow. Všem doporučuji!!!!

IMG_6860

BEVERLY HILLS 90210:-))

IMG_6959

Tento drink se stal jedním z mých nejoblíbenějších nápoju v USA. Kombucha je velmi zdravá pro vaše tělo.

IMG_6967 IMG_6989 IMG_6999

Také jsem neodolala a jedny Airmaxky jsem si prostě koupit musela:-))

IMG_6969
a tohle byl další vysněný kousek, který mi chyběl v mém šatníku….konečně jí mám. Popravdě jsem měla při placení zástavu srdce:-). Pokud uvažujete nad koupí icon bag, tak doporučuji co nejdříve. Cena neustále roste….Je to šperk! Když jsme s kamarádkou dostaly šampanské při gratulaci ke koupi, měla jsem opravdu na krajíčku.

IMG_6891_Fotor_CollageIMG_9190  IMG_7085 IMG_7111

Bracelets: Symblo4you

Sunglasses: Ray-ban (my fav)

Sporty clothes: Lululemon athletica

PS: Ještě je před vámi příspěvek z Las Vegas a tím se rozloučíme s Californií :-(. BOHUŽEL….Slibuji ale, že se budete mít stále na co těšit :-). Přeji krásný zbytek víkendu. Vaše Baruš

I want to inspire you because you are inspiring me

 

WITH LOVE

RECENT POSTS