Home Travel Cali Road trip part 4

Cali Road trip part 4

13.7.2014 7 comments

Tak mám pro vás poslední příspěvek z Road tripu a tímto se loučíme s Californií. Kdo sledujete můj blog, tak víte, že minulý travel post byl z LA. Tohle je pokračovaní…

Po 6 hodinové jízdě pouští se dostáváme finálně do LAS VEGAS, které leží ve státě Nevada. Žádné takové podobné město na světě neexistuje. Je to originál ve všech směrech. Pro někoho to může být kýč, pro někoho místem kde strávil nezapomentulelný čas. Pro mě osobně se stalo místem, kde jsem si užila opravdu nejlepší “jízdu” :-). Pokud budete chtít prožít s partičkou přátel nebo patnerem opravdu něco neopakovatelného, Vegas je tím nejlepším místem. Najdete zde absolutně vše na co si vzpomenete. Je to město nekonečných možností. Můžete navštívit top restaurace (moje nejoblíbenější MIZUMI), kluby, shows, beachparty, gambling, adrenalinové sporty (např: střelba, skok ze stratosféry) nebo výhlídkovou cestu helikoptérou na Grand Canyon. Jsou zde spousty špičkových hotelů. S kámoškama jsme spaly v hotelu Mirage. Je velmi pěkný, ale je tam velmi hektické prostředí a mnoho turistů. Mně se nejvíce libí v hotelu Wynn. Návštěvu ve Vegas jsem strávila prakticky ve dvou hotelích. Tím byl Mirage, kde jsme byly ubytovaní. Dále Wynn, který jsme navštěvovaly na obědy,večeřě, beach party a chodili do klubu. Na shopping nebyla nálada, protože ve Vegas to tentokrát bylo pěkně “našlápnuté” co se týče zábavy. Největší vzpomínkou byla párty v XS nightclub, kde jsme byly na Avicii. Naprostá bomba!!! Klub je z části uvnitř hotelu a open air . Možná se to bude zdát neuvěřitelně, ale je možné strávit víkend jen v  jednom hotelu a nudit se rozhodně nebudete : -). Hlavní tepnou města je legendární Strip boulevard. Projdete ho pěšky skrze různé hotely, které jsou každý v jiném stylu.

Ted’ vám ukáži mojí jízdu po Vegas a vy se můžete připojit….

IMG_7538

Náš výlet do Vegas jsem absolvovaly autem. Projždíte 6 hodin pouští, kde skoro nikde nic není. Krásná 4 proudová dálnice. Musíte dodržovat rychlost, což pro mě bylo strašný. Jet po takto pěkné silnici prakticky bez provozu max. 120 km/h… ŠÍLENÝ.  My jsme i přesto měly stále úsměv na tváři a nemohly se dočkat až tam budeme:-).

IMG_7525 IMG_7561

Zhruba v půlce cesty nějaký šílenec zhruba před 40 lety otevřel řeckou restauraci v poušti, kde je něco kolem 40 stupňů a nikdo nikde. Postupem času se tato restaurace stala ikonou. Každý kdo zamíří tímto směrem musí navštívit THE MAD GREEK CAFE. Jídlo je famózní a bezkonkurenční je tento jahodový shake. I když je to obrovská porce, tak vám garantuji, že ho spořádáte sami na posezení:-). Nejsem zrovna moc na sladké, ale tento shake je the best.

IMG_7117

IMG_7119

Naproti MAD GREEK je malý market, který je známý pro největší loterielní výhry v dějinách USA. Vsadily jsme 3 losy a už plánovaly co by jsme za tu výhru všechno podnikly :-). Hmmmmm a co myslíte??? Žádná výhra :-(.

IMG_7121 IMG_7436 IMG_7425

Náš pokoj měl opravdu nádherný výhled…Mimochodem v hotelu MIRAGE je velmi dobrá show The Beatles LOVE. Dále pak stojí za to vidět  David Copperfield v hotelu MGM Grand a pak “O” v Bellagio  Když jste tady, je povinností vidět alepoň jednu. Je to nezapomenutelný zážitek. Klobou dolů před těmito umělci. Každá show mi vždy vyrazila dech.

IMG_7129
IMG_7607

The best beach party je v Encore beach club.  Tento club musíte určitě navštívit. Zejména pokud bude hrát nějaký dobrý DJ, třeba jako David Guetta, který vám hraje během dne:-). Na sebe si můžete obléct prakticky co chcete, tady se meze rozhodně nekladou. Podle toho co jsme viděly, tak čím méně tím lépe:-). Holky chodí prakticky v bikinách nebo v co nejmenších šatech, prostě co nejvíce sexy. Na mě už to bylo až přiliš. Hlavně co se týka make up! Nevím ale nejsem zastánce mít u bázenu tunu makepu, natočené vlasy kulmou a bát se, že na mě “cákne” voda:-).

IMG_7226

Encore beach Club

IMG_7515
IMG_7212 IMG_7227

Co se týče stylu oblekání…Vemte si to nej co máte v šatníku. Právě tady to unosíte!! U žen převládají hlavně šaty, u mužů košile a kalhoty.  Je to tady pastva pro oči. Skoro všichni jsou krásně, elegantně, sexy oblečení. Baví mě, že zde můžete vzít jakýkoliv model a nikdo se nad vámi nepozastaví a každý si jede svojí párty:-). V Českých Budějovicích není mnoho příležitostí, kam si vzít třeba tyto bíle šaty z BCBGMAXAZRIA. Takže já si styl Vegas užívám na maximum.

IMG_7340

IMG_7311

IMG_7472

IMG_7453

IMG_7489

Poprvé v životě jsem střílela z opravdové pistole a musím vám říct, že to byl obrovský zážitek. Z prvního výstřelu jsem byla pěkně vystrašená, ale pak mě to začalo bavit. Navštívili jsme střelnici The Range.

IMG_7361

Jak jsem se už zmínila v úvodu, tak hotel Wynn je pro mě nejkrásnější. Proto je většina fotek z tohoto hotelu.

IMG_7445 IMG_7474

IMG_7441 IMG_7440 IMG_7450

IMG_7448

IMG_7605

Když se rozhodnete navštíivit Vegas, tak doporučuji, aby jste tam jeli odpočatí :-). Tento moment odpočinku pro nás trval asi 30 minut :-). Tohle město vás nenechá spát:-). IMG_7774

LV nespí a funguje 24/7…Obzvlášt’ večery jsou nádherné…vše se promění a začíná zářit.

IMG_7588

IMG_7571

Tyto žetony jsem dostala pro štestí… bohužel jsem je nestihla vsadit. Příští návštěvu je ale určitě vsadím a štěstí mi přinesou.

IMG_9117

Dress: BCBGMAXAZRIA

Bikini: MIKOH

SandalsJIMMY CHOO

PS: Jak jsem dopsala tento článek, tak mě to hodilo zpět do vzpomínek. Už ted’se nemůžu dočkat na další navštěvu Vegas. Jak jste na tom vy? Myslíte, že i vy navštívíte město hříchů, nekonečných možností, které nikdy nespí? Mějte krásnou neděli

I want to inspire you because you are inspiring me

WITH LOVE

RECENT POSTS