Home BK style Denim Overal

Denim Overal

17.8.2014 2 comments


IMG_1400

Máte rádi overaly? Mně se strašně líbí!!! Pokaždé, když mě nějaký zaujme a to je většinou na top modelce v časpise ELLE , tak si vždy řeknu ” ten musím mít “. Bohužel když už ho po dlouhém hledání někde objevím, tak mi většinou nesedí, tak jako jí :-). Nevím čím to bude :-).

Padnoucí a pohodlný overal není vůbec lehké sehnat. Většinou mi příjde, že opticky přidávají na váze a nepadnout, tak jak bych si představovala. Důkazem toho je, že mám doma zhruba 5 overalů a nosím pouze jeden. Pokaždé když si je obleču, tak je v zápětí svleču, protože se v nich necítím.

Proto jsem velmi ráda za tento denim overal, který je pohodlný a docela hezky tvaruje postavu. Má ale jednu chybu, trochu se mačká, protože je z lehké džínoviny. Obzvlášt’ po dvouhodinové jízdě v autě není uplně ve formě, jak když opuštěl můj domov :-). Jestli budete mít nějaký typ na opravdu pohodlný, padnoucí, z dobrého materiálu, tak mi napište.

IMG_1380
IMG_1373
IMG_1377
IMG_1384
IMG_1393
IMG_1396

Overal: Velvet Heart

Shoes: Steve Madden

Bag: Dolce & Gabbana

Necklaces: Johnny Was Swarovski 

Bracelates: SYMBOL

Sunglasses: Ray-Ban

PS: Úplně bych zapomněla na mojí novou kabelku…Jsem z ní strašně nadšená. Miluji Dolce & Gabbanu a její leopardí vzory!!! Líbí se Vám? Přeji Vám krásný týden. KISS Vaše Baruš

I want to inspire you because you are inspiring me

 

WITH LOVE

RECENT POSTS