Home Others Dress Up is OVER

Dress Up is OVER

4.2.2016 0 comment

Krásný den všem :-).  Že každá etapa našeho života má svůj konec, to určitě víte… A o takovém “konci“ jedné z mých životních etap se s vámi teď podělím.

IMG_8731

Jedná se o mé moderátorské období v pořadu DRESS UP. Škoda, že už nebudu říkat “tak za týden na Očku”! Ale upřímně, zas až tak moc mi to nevadí…V mé současné situaci mám život tak pestrý a plný nových změn, že konec možná přišel v pravou chvíli. Všechno má svůj čas, svojí dobu trvání….nic není napořád.

IMG_6648

IMG_6637

IMG_6631

ANO, pořad DRESS UP právě ukončil svojí první sérii a s ním odcházíme z obrazovek i my. Byla to pro nás velká zkušenost, doba, na kterou hned tak nezapomeneme. Je opravdu příjemné si uvědomit, že jsme vlastně měly svůj pořad v TV a byly jsme jeho moderátorky :-). Stále, když to vyslovím nahlas, cítím drobné mravenčení po těle.

IMG_5923

IMG_5925

IMG_5921

IMG_5920

FullSizeRender 45

IMG_5839

Ani jsem si neuvědomovala, jak moc se mě ta práce dotýká, nijak zvlášť jsem to neprožívala. Až teď, když vím, že žádné další díly v dohledné době nebudou. Třeba ale…..??? Uvidíme….:-) Necháme se překvapit.

IMG_6758

IMG_9031 2

IMG_9034 2

IMG_9048 2

IMG_9054 2

IMG_9073 2

Tato zkušenost mě ale utvrdila v tom, že být moderátorkou není vůbec nic lehkého. Navíc, pokud jste totální trémista – jako já. Zjistila jsem, že mě sice moderování baví, ale asi to není úplně to nejsprávnější místo pro mne. Spíš bych se možná viděla u moderování něčeho, v čem bych mohla být víc svá a kreativnější. Navíc se domnívám, že moderování ve dvojci je ještě mnohem náročnější disciplína, než “sólo”. Jednou to řeknete 5 krát dobře vy a kolega něco pokazí, pak se třeba karta obrátí….a oba už to trochu rozhodí. ( No, profesionály asi neeee :-)). Musíte to opakovat …. třeba i 10 krát :-). Stále happy naladěni, stále se stejnou chutí a úsměvem. Když moderuje jednotlivec, je to v tomto jednodušší. Já mám tendenci být hyperaktivní i na obrazovce, je to tam zřetelně vidět:-). Výraznou gestikulaci je fakt hrozně těžké držet na uzdě, pokud je to vaše přirozenost. I když jsem se opravdu snažila. Kolem dokola je plno faktorů, které vám můžou váš STAND UP znepříjemnit a pokud nejste opravdový profesionál se zkušenostmi, JE TO FAKT TĚŽKÉ. No, byla to pro mne další škola!!! Všichni se musí během práce hodně ovládat a postupovat přesně podle daných pravidel, aby vznikl ve finále co nejlepší výsledek. Ale byl to super adrenalin a já se těším na další takové výzvy. Třeba mě tento směr nakonec chytne natolik, že se mu budu chtít věnovat víc a víc….To teprve uvidíme :-).

IMG_5903

IMG_5908

IMG_6652

FullSizeRender 48

Každopádně jsem za tuto zkušenost nesmírně vděčná a budu na ni v dobrém vzpomínat. Byla to výzva, krok do neznáma a snad jsem ji – v rámci možností – splnila dobře.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_9241

IMG_6695

IMG_6708

IMG_6714

Zajímal by mě vás názor na pořad i na naše výkony… Potěší mě každý komentář a názor. Děkuju

 

PS.: Z mého článku vyplývá, že se vám v životě může přihodit cokoliv. I věci a situace, které by vám nikdy nepřišly na mysl, ani ve snu by vás nenapadly. Proto se nebojte zkusit všechno, co vám život nabízí. Za pokus to stojí a odstoupit můžete vždy. Lepší je zkusit a třeba i neuspět, než později litovat a trápit se, že jsem to neudělal a jaké by to bývalo mohlo být! Nemyslíte??? KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS