Home Beauty Evening Make up – HOW TO: Countour and Highlight

Evening Make up – HOW TO: Countour and Highlight

27.8.2015 6 comments

Ahojky, dnes pro vás máme s Niki opět tutorial na téma – EVENING LOOK HOW TO: CONTOUR and HIGLIGHT. Tak doufám, že některým – nejlépe všem – uděláme radost. Byla to pěkná fuška…:-)

Asi víte, že tento styl líčení je velkým hitem a hodně se o něm mluví. I když jsem spíš zastáncem přirozenosti, určitě i takové líčení pro nějakou příležitost využiji. Konturování asi nejvíc proslavily holky Kardashians.

Osobně jsem toto líčení na sobě nikdy neaplikovala. Díky Niki jsem to mohla vyzkoušet. Udělala si ze mě takového pokusného králíka :-). Já konturování provádím spíš jen pomocí bronzeru a higlitheru. Je to opravdu líčení pro speciální příležitost. Pochybuji, dámy, že byste se takto líčily každé ráno. Jednak kvůli času a pak – přes den se takové líčení málo komu hodí. Můžete si z toho ale vzít dobré tipy, jak opticky zúžit tváře, vylepšit nos a vytvarovat lícní kosti. No a pokud máte právě před sebou nějakou super akci, kde chcete mít dokonalý make up, dejte si tak hodinku navíc a můžete podle našeho tutorialu postupovat :-).

PS.: Doufám, že se vám bude naše nové video líbit a zanecháte nám nějaké vaše odezvy. Kdyby vás cokoliv zajímalo, tak se neváhejte zeptat. Dále budeme rády, když nám napíšete, jaký další tutorial byste si přáli. Mějte krásný večer. KISS VAŠE BARUŠ

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS