Home BK style GUESS 1981

GUESS 1981

12.6.2017 1 comment

Značku Guess snad nemusím ani nikomu představovat…

Je notoricky známá a má v módním světě své významné postavení. Někdo ji má rád, jiný ji nemusí…..

Já patřím mezi ty, co se jim Guess trochu až zprotivil, protože v USA jej naleznete v každém outletovém centru, mezi mnohdy nepěknými věcmi a působí tam „lacině“. Ale i tady člověk může objevit pěkné kousky… Já vlastním třeba klasické černé koktejlky Guess by Marciano, které mám snad 5 let a vypadají pořád jako nové. No, a jak vidíte zde na outfitu, tato džíska je topovka. Má super oversize střih a lehce vintage look, což mě hrozně baví…Každopádně – značka Guess si dokázala vybudovat své velké jméno s dobrým zvukem..

A proč vlastně značku Guess zmiňuji?? Právě totiž vyrazila na trh s novým parfémem 1981, který jednak pěkně voní, ale zároveň i připomíná a oslavuje celkový styl 80.let. Parfém byl před pár týdny představen v Los Angeles.

V 80. letech byl na výsluní denim a výrazné barvy. Proto tematicky tato džíska, která bude IN FOREVER. Jestli je něco, čím se právě GUESS výrazně proslavil, pak to byla právě sepraná džínovina. Nové džíny, které vypadaly jako oprané. Žádný módní dům je nechtěl tenkrát uvést na trh, až se povedlo nakonec přesvědčit obchodní dům Bloomingdale’s, aby to zkusil a šel do toho.. Džíny se vyprodaly okamžitě a stal se z nich hit.

JACKET: GUESS

TOP: FOREVER 21

SKIRT: Vintage 

SHOES: Golden Goose

Pokud hledáte nějakou novou vůni, tak vás třeba právě tato osloví. Je to vůně inspirovaná odlehčenou kalifornskou elegancí sebevědomé ženy, která moc dobře ví, kým je. Jednoduchá, nekomplikovaná, odkazuje k mladistvému a odvážnému stylu. Voní po čistých, drsných dřevech a vzdušném smyslném pižmu. Stejně jako příroda v severní Kalifornii.

PS.: Jak se tady všichni máte? Krásný nový týden. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

WITH LOVE

RECENT POSTS