Home Others Happy New Year

Happy New Year

31.12.2015 13 comments

Ufffffffff, tak teď fakt nevím, jak začít…!

Jak popsat, shrnout, zavzpomínat na to všechno, co mi dal a vzal končící rok 2015 ?????????????????????????????

Bylo toho totiž tolik, že prostě nevím. Ale jdu do toho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mohu jednoduše napsat, že to byl jedním slovem rok ZLOMOVÝ :-).

Jenže tím bych neuspokojila asi ani sebe, natož vás, mojí milí čtenáři. Píšu tedy dál a pokusím se dát všechno nějak dohromady, aby to mělo hlavu a patu. Bude to nejspíš delší, takže doporučuji kávu a dortík k tomu :-).

bara_4385_full-size

Když už jsem použila ono slovo ZLOMOVÝ, chvilku u něj zůstanu. Myslím, že v mém životě nebyl žádný jiný rok, během kterého bych se tolik posunula psychicky, mentálně. 2015 zkrátka vede… Žádný předchozí rok mě tak nepoučil a tolik nenaučil. Žádný z nich mě dost nepřipravil na některé nečekané události, nepříjemná překvapení. Netušila jsem, že v určitých oblastech budu poopravovat i svůj pohled na život. Na některé lidi, na práci…. apod. Ale v jednom byl stejný jako roky předchozí – BYL nezapomenutelný, plný vzpomínek, zážitků, nečekaných momentů, které mi nějak ovlivnily život.

Začnu u těch nezapomenutelných zážitků – tak ty mám rozhodně spojené s cestováním. Bez něj prostě nějak neumím žít a nikdy umět nebudu. To ke mně prostě patří stejně, jako moje jméno.

TRAVEL

IMG_2614

JANUARY – FLORIDA WITH MY FAMILY FRIENDS

To byla Florida – Palm Beach. Příjemný čas trávený s nejlepšími rodinnými přáteli. Užívali jsme si golfíčku, teplíčka, dobrého jídla …a také trochu shoppingu. A třešnička na dortu našeho tripu – pouze ve složení moje Danuš a já – to byla výprava za mamkou na Barbados, kde dovolenkovala ona se svými kamarádkami. Poprvé jsem si ohřála svoje tělo pod karibským sluncem, ochutnala ten nejlepší rum, procházela se po bílém písku a nechápala, že na tomto konci světa jsme se ocitly právě my. Byla to naprostá bomba. Tohle místo se nám díky lidem a krásnému domečku na pláži doslova vrylo do duše. Zažily jsme tam fakt neskutečnou legraci, bláznivé dny. Pár večerů jsme protančily přímo na pláži, jedly jídlo od domorodců a k tomu všemu jsme potřebovaly fakt jen jedny plavky. Byla to krása. NO, ale pokud čtete všechny mé TRAVEL příspěvky, tak už víte, co se mi stalo, než jsem se vůbec na Floridu i Barbados dostala…..Akce – JÁ A MŮJ ZTRACENÝ PAS…..Připomenout si to můžete zde a v TRAVEL POST. A hned navážu – tohle byl určitě jeden ze zmíněných zlomových momentů. Zjistila jsem, že když vám v životě o něco skutečně jde, když se o to opravdu snažíte, tak se to podaří. Byť se to zprvu zdálo nemožné….Ale člověk se musí přičinit, ne jen čekat na zázrak…

IMG_4333

IMG_1589

IMG_1634 IMG_1649 IMG_1689

IMG_2605

IMG_2533

IMG_1987

IMG_1974

IMG_2447

IMG_2140

IMG_2335

APRIL / MAY – ANNIVERSARY & TRIP WITH SOULMATE

Na Floridu jsem se znovu vrátila v květnu v doprovodu manžela. Oslavili jsme tam naše 5. výročí vztahu :-). Byl to moc krásný čas….Vzpomínám a ještě teď se mi zrychlí tlukot srdce, jak jsme si to úžasně užili. Láska je v životě obrovský dar, ale je třeba o ní také pečovat, starat se o ni a vážit si jí. DĚKUJI MOJÍ ŽIVOTNÍ LÁSCE ZA VŠE. BEZ NÍ BYCH TO URČITĚ NEBYLA JÁ A MŮJ ŽIVOT BY BYL POLOVIČNÍ. DÍKY TOBĚ JSEM NEJŠŤASTNĚJŠÍ HOLKA POD SLUNCEM. Doslova….Tento trip jsem završila – jak jinak, než se svojí spřízněnou duší a nejlepším TRAVEL parťákem:-) – oblíbeným výletem do LAS VEGAS – LOS ANGELES. Prostě to tam obě milujeme a asi se nemusím více rozepisovat, jak super si to umíme užít….vlastně to ani popsat moc nejde. Připomenout si to ale můžete TADY. Všem doporučuji vyrazit na dámskou jízdu na takový pořádný výlet. Hodně vás to nakopne a nabije takovou jinou energií….:-)

IMG_8928

IMG_1697 IMG_2753 IMG_2697

IMG_2679

IMG_7961

IMG_8254

IMG_8787

IMG_8770 IMG_8257 image1

IMG_8374

SEPTEMBER / OCTOBER

To jsme si vyjeli s manželem na prodloužený víkend do Říma. Miluju Itálii, jejich kulturu, jídlo, energii a to v tomto šedivém měsíci člověk potřebuje jako sůl. Hlavně jen tak odjet a vypnout. To mě baví… :-). Najít si čas jeden pro druhého….No a příští měsíc jsem stihla navštívit v Istanbulu kamarádku, jež mi otevřela své srdíčko úplně dokořán. Další z mého okolí, kdo je má na tom správném místě, je nesmírně vstřícný, úžasný člověk a také přítel.

If you are not happy in your

11821772_687298571407424_631084701_n

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_6290

IMG_6764

IMG_6235

NOVEMBER

Zase za velkou louží, ale tentokrát prozatím naposled :-). Vím, že se delší dobu nikam asi nepodívám. S tím vědomím jsem na Floridu i odlétala. Věděla jsem, že to bude poslední trip na pěkně dlouho. Podotýkám, že pro mě “dlouho” jsou i dva měsíce….No, když se podívám zpětně, píšu už potřetí o tom, že jsem se vrátila na Floridu do PALM BEACH – asi tomu začnu říkat druhý domov :-). Strávila jsem tu tedy své poslední aktivně prožité těhulkovské dny. S manželem a nejbližšími přáteli.

IMG_7752 IMG_7943 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8723

IMG_8329

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8522

12145168_981857018550930_1784740223_n

LIFE & MY FEELINGS

JUNE – Tak tohle byl určitě můj nejzásadnější měsíc roku a vlastně i mého života. Během něj se mnohé změnilo. ANO, hádáte správně, právě tehdy jsem zjistila, že jsem těhotná, že čekáme našeho Kubíčka ( jméno je prozrazeno :-) )! Byl to jeden z nejemotivnějších okamžiků, kam až mi paměť sahá. Plakala jsem štěstím a byla jsem v jakémsi šoku. První tři měsíce byly opravdu hodně emotivní, sžívali jsme se s tou nádhernou skutečností, řešili jsme, co a jak se děje, co se mění…. ( Ale i teď, když na to vzpomínám, emoce znovu vyplouvají na povrch. Malinko jiné, ale jsou tam pořád :-) ). Byla to krásná doba a teď už chápu, co pro každou ženu (toužící po miminku ) znamená, když uvidí ty dvě čárky :-). Jsem šťastná, že se mi v životě podařilo už skoro “přivést“ na svět miminko, které vzešlo z lásky a na které čeká naše milující náruč a prostředí. Moc se na ně těšíme a už odpočíváme dny. V tak citově vypjatých chvílích si člověk mnohé uvědomí a zjistí, jak strašně důležitě je mít vedle sebe toho správného partnera. Toho, který vás miluje se vším všudy, prostě takovou, jaká jste… a hlavně – nechce vás měnit. Je vám oporou a ono velké rozhodnutí – MÍT DÍTĚ – spolu s vámi bere vážně, zodpovědně a zároveň pohodově. A že LÁSKA a rodina je pro život to nejpodstatnější. O svých prvních pocitech z maminkovského stavu jsem psala také ZDE, v mém oznamovacím postu o těhotenství.

bara_4449_full-size

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bara_4305_full-size

WORK BREAK PONITS

A pak jsou tady zlomy pracovní – tak i tady byl můj rok plný změn a skoků. Blogu, řekla bych, se začalo opravdu dařit. Našel si své stálé čtenáře, kteří na něj rádi chodí a věnuji mu pozornost. Díky tomu se stal populárnějším a v tomto roce zažil pár úspěchů. Dostal se do TOP 10 fashion blogů 2015. Je součástí ELITE BLOGGERS. I moje osoba zaznamenala velký progres. Trochu jsem pozměnila svůj pohled na blog. Na to, jak ho beru a vnímám, co jeho prostřednictvím chci předávat, jaké články chci psát a podobně. Přiznávám, práce na blogu mi přirostla k srdci, miluji ji. Jsem nesmírně šťastná, že vše funguje a díky tomu můžu dělat práci svých snů. Myslím, že jsem si našla svůj styl a toho se držím. Snažím se být svá. Což je asi dobře a oceňuje to nejen řada z vás, ale i mnohé firmy. Obracejí se na mne a já tak letos dostala opravdu skvělé pracovní nabídky. WOW….až tomu sama nevěřím. Blog jsem se snažila opět něčím novým okořenit – a tak vznikly BK BEAUTY VIDEOS feat. NiKi. Najdete na YOUTUBE kanále zatím pouze 4 videa. Je to časově hodně náročné a hlavně nemáme teď kameramana. Hledáme a snad se nám podaří někoho šikovného objevit. Někoho, kdo by měl zájem se s námi na tomto projektu podílet a pomohl nám inspirovat vás i ze světa BEAUTY. Můžete se ale podívat i na pár videí z mého života. Další velká výzva – nabídka moderování vlastního pořadu. Což teď beru jako velký životní úspěch. Byla to obrovská zkušenost a zjistila jsem, že nejsem zas až tak ztracený případ a tu větu do televize jsem schopná říct :-) I když jsem příšerný trémista. No a s tím vším byly spojeny různé společenské akce….a bylo toho fakt hodně. Když se podívám zpětně, je zvláštní, že právě v době těhotenství se mi tohle všechno tak najednou nahrnulo …. :-). Prostě “plodné období” ve všech směrech! Nicméně vše se zvládlo! Teď už se budu hlavně snažit užívat si v klidu posledních týdnů těhotenství a těšit se, těšit se a těšit se :-))))))))

wxvd6GtKJIQHNTQ864zpiaci2h9RfjbpHDHduRO1Vro

IMG_2897

IMG_7539_out IMG_5925 IMG_0139

FullSizeRender 2

DSC_2021-860x1295 DSC_2670

DSC_2080

IMG_9825 IMG_9808 IMG_9712

IMG_9230 IMG_0132 (1) IMG_0132 IMG_6391

 

IMG_0137

IMG_0065

IMG_0256

IMG_4537

IMG_4401

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FullSizeRender-2

IMG_9022

DSC_0273B

IMG_0080

IMG_9153

RELATIONSHIPS

A zabrousím i do NEGATIVNÍ oblasti…. Potvrdila jsem si ( vím to už dlouho, ale teď jsem to pocítila hodně intenzivně ), jak důležité je mít po svém boku ty OPRAVDOVÉ přátele. Jak dokáže být “svět” někdy zlý a jak dokáže ranit. A že, BOHUŽEL, mezi námi chodí spousta lidí, kteří s vámi mají problém a dělá jim radost ubližovat. Týká se to nejen takřka cizích, kteří s vámi v životě prohodili sotva pár vět, ale i některých “bližších“ lidí. Takových lidí je mi upřímně líto!!! Jsem šťastná, že já takovou negativní energii v sobě nemám a nikdy mít nebudu. Vztahy jsou v tomto ohledu hodně křehké,… lidé někdy slabí a někdy také, omlouvám se…až ubozí. Jejich vlastní negativní energie je nejen ovlivňuje ve vztahu k okolí, ale ve finále ubližuje hlavně jim samotným. A teď ještě k těm OPRAVDOVÝM PŘÁTELŮM – hrozně si jejich přátelství cením a jsem šťastná, že je ve svém životě mám a – jak doufám – mít i budu. Jsou to MÍ lidé, kteří mi doplňují život a bez nich by mi v něm něco moc a moc chybělo. Děkuji za to!!! Proto se stále budu držet těch PRAVÝCH přátel, od kterých vím, co mohu čekat, jací doopravdy jsou, že je na ně spoleh. Těch, co mě mají doopravdy rádi. A to i bez velkých slov a gest.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BYE BYE 2015

Na závěr musím konstatovat, že mi tento rok utekl jak voda. Byl tak nabitý…!!! Měla jsem problém si na vše vzpomenout….Měsíce těhotenství mi utekly, ani nevím jak :-). A už je TO za chvíli tady….PANEBOŽE!!!! Těším se moc, ale také jsem už i trošku nervózní. Byl to opravdu rok plný velkých zlomů, silných okamžiků. A většina z nich byla pro mě velice šťastných, velice poučných a hlavně nezapomenutelných…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chtěla bych ještě říct: Velké DÍKY vám, protože jste tu stále se mnou. Doufám, že i nadále zůstanete. Budete si z blogu brát to inspirativní pro vás a odcházet s pozitivní náladou. A co jiného, něž LÁSKU, POZITIVNÍ NÁLADU a ÚSMĚV by vám tento blog měl dávat….???.

Tak a teď už dost o mně a roce 2015. Zajímá mě také, jaký byl ten váš??????? Napište mi do komentářů vše co vás napadne a bylo to pro vás nějak zlomové, inspirativní, zásadní či nezapomenutelné. Budu se těšit na vaše komentáře a na to, jak si je budu u ranní kávy číst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PS.: Možná vám to bude znít jako klišé, ale já vám do nového roku opravdu přeji hlavně zdraví, plno lásky, život mezi lidmi, kteří vás mají opravdově rádi. Přeji vám, aby vás potkal i nějaký ten pracovní úspěch a hlavně, ať se vám plní vše, co si přejete VY. Ať život pokračuje podle vašich představ. Je to váš život a vy byste si ho měli žít po svém, aby vás dělal HAPPY. Zkuste to.!!!Tak HAPPY NEW YEAR LOVE YOUUUUUUU. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS