Home Events HIGH JUMP & Contest

HIGH JUMP & Contest

6.8.2015 9 comments

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ahojky, tak tento týden je naprosto perfektní. JUPÍÍÍÍÍ!!! Sluníčko svítí na každé místečko naší kůže od brzkých ranních hodin. A ta modrá obloha bez mráčků – ta na nás dýchá pořádnou dávku pozitivní energie. Tomu já říkám “LÉTO, jak má být”. Co víc si přát? Pak ta rána začínají hned jinak. VYSMÁTĚ :-)

IMG_2391

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_2267_PES_20150805 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

K létu neodmyslitelně patří spousta akcí, grilovaček, fesťáků a dovolenkování. A tak mě napadá…, jak jste strávili minulý víkend ? V posledním postu jsem vám psala, že se chystám na HIGH JUMP, na kterém jsem zatím nikdy nebyla. Musím říct, udělala jsem dobře, že jsem tam jela. Byla to BOMBA!!!

IMG_2396

Hned v první větě se musím svěřit se svým pocitem – NEJLEPŠÍ AKCE ( “FESTIVAL” ), na kterém jsem zatím v Česku byla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_2394

Mám tu pro vás pár foteček, kde jsem se pokusila trochu zachytit atmosféru. Fotky jsou geniální věc, ale i přesto cítím, že ten daný moment, který vidím a atmosféru, kterou cítím, není možné na obrázku zvěčnit. To tam nedostanete. Asi to také znáte, že? Realita je vždycky lepší a sáhnout si tzv. naživo je s pouhým popisem nesrovnatelné.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

To mě ale neodradí od záměru pár slov vám o mé jednodenní návštěvě napsat.

IMG_2430

IMG_2265

Když jsem na akci přijela, okamžitě mě uchvátil styl oblečení, ve kterém tam lidé byli…a pak hlavně ten překrásný lom. Styl oblékání na tuto akci je opravdu hodně sportovní ( plavky, šortky, krátké topíky, plavky, barevné brýle, kšiltovky, tetování… ), hodně uvolněný styl. To mě moc baví, takový hodně Freestyle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_2403

Objevila jsem zde spousta stánků s chutným pitím a jídlem. Mezi těmi klasickými – s párky a haluškami, se našly i ty zdravější, jako byl ACAI, PURECOCO a třeba MAMACOFFE.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nechyběly ani stánky s módou a doplňky. Podle mě měly /samozřejmě:-D/ nejkrásnější stánek moje kamarádky Janča za MDMA Fashion, Jarmila za SPIRIT BEADS a pak Terezka za NOBOSS ( Scotch & Soda ). Zahrála jsem si tam na pár hodin na prodávající a moc mě to bavilo. Byla super atmosféra. Jestli jste se zúčastnili, navštívili jste i tento stánek?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jo a hned mě napadá, že pokud chcete tyto značky plus SYMBOL4YOU ještě někedy vidět naživo, přijďte 15.8 do Žlutých Lázní, kde se koná BLOGES BEACH MARKET. Budu tam také prodávat svoje oblečení, doplňky a některé věci dovezené z USA. Moc ráda vás osobně uvidím.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na celé akci mě také udělala radost výborná organizace, ale i návštěvníci. Věkový průměr se tam pohyboval od 20 do 35 let, což mi přijde úplně skvělé, protože tam nejsou mraky 15 letých dětí. Nic proti nim. Ale díky tomu nebylo úplně přeplněno a daným věkovým průměrem akce měla ten správný šmrnc. Na množství návštěvníků mělo asi vliv i to, že lístek nebyl úplně levná záležitost /800 kč/ a né každý je ochoten a schopen je dát. Mladší generace zvlášť.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Určitě to ale stálo za to a já doufám, že se tam příští rok uvidíme :- )

FullSizeRender

Něco málo o značce Nectar: mladá, sportovní a lifestylová značka doplňků a především brýlí. Značka Nectar vznikla se záměrem zachytit podstatu žití života na plno. A to se mi stašně moc líbí…

SOUTĚŽ o tyto COOL brýle NECTAR !!!!

– Co musíte udělat? 

– Napište mi do komentářů vaší odpvěď na otázku: JAK SI PŘEDSTAVUJETE ŽÍT ŽIVOT NAPLNO ???

– Sledujte nás na FACEBOOKU :-)

– Nezapomeňte připsat váš email. VÝHERCE vyhlásím 16.8. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 2_FullSizeRender

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dress: KATKA KVARDOVA

Shoes: NEW BALANCE ( Brands24.cz )

PS.: Pokud nechcete čekat tak dlouho, můžeme se potkat na BLOGES BEACH MARKETU. BTW chystáte se tam už někdo? Ať vím, na koho se můžu těšit! KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS