Home BK style I am Fascinated

I am Fascinated

25.7.2016 12 comments

DSC_1375

Stále mě fascinují lidé, kteří jiné sice stále sledují, ale jen proto, aby negativně hodnotili a kritizovali….

DSC_1407

Sledují všechny vaše kroky, činy, cokoliv uděláte či řeknete, napíšete. Z nějakého důvodu vás /mě, kohokoliv/ nemají rádi…A možná ani samí neví, proč…Něco je dráždí, provokuje. Možná jen to, že vy nesympatizujete z nějakého důvodu s nimi, s jejich pohledem na svět, že jejich chování vám není blízké a nedokážou se s tím smířit. Možná se jich to i hodně dotklo…..Ale opravdu nevidím důvod, proč se obklopovat jedinci, ze kterých čiší jen a jen samá negativní energie. Prostě a jednoduše – málokomu taková povaha přiroste k srdci a já ji ve svém okolí mít nechci. SO SIMPLE

DSC_1318

DSC_1360

 

A to možná věčného “sledovače” a oponenta tak irituje, že se můžeme stát terčem jejich nálad při každém novém probuzení :-). A to mi fakt hlava nebere…Přece člověk, ke kterému chovám jen záporné pocity, mi nestojí za to, abych ho sledoval/a/ a ztrácel/a/ s ním svůj drahocenný čas….Vysvětlí mi někdo, jak je to možné? Proč se to děje?????????Neechápu…

DSC_1330

DSC_1400

DSC_1338

Podobné typy lidí ze zásady nesleduji, skutečně mě nezajímají a hlavně… nekomentuji jim posty na sociálních sítích….Někoho tímto způsobem urážet – tak to mi přijde minimálně směšné ( a hodně ubohé ) chování. Káždý, ať si žije svůj život. Podle zásady – žít a nechat žít!

DSC_1396

DSC_1398

Neskutečně vtipné mi i přijde, když někdo například dává opakovaně UNFOLLOW a dál denně vytrvale navštěvuje stejný profil…A ještě si občas samozřejmě neodpustí a okomentuje – jak jinak než negativně .WTF….A to jsou přesně ti, kteří mě nikdy nepřestanou fascinovat a doslova mi nad jejich počiny zůstává rozum stát.

DSC_1379

Říkám si, kde berou na tyto zbytečnosti čas? Jak moc na mě asi musí myslet a jak moc jim musím ležet v hlavě :-). Pro ty, co se mnou ze zásady nesympatizují, mám prosbu nebo radu – zapomeňte na mne! Nesledujte každou mnou vytvořenou drobnost a soustřeďte pozornost na svůj život. Aby byl pestrý a plný štěstí.

DSC_1370

Tento článek je určen hlavně několika lidem a určitě (až tento článek budou číst), se v něm najdou a poznají. Stoprocentně jim bude jasné, o koho se jedná :-). A možná se zase ozvou….:-))))))

Přátel mám pár, známých mnoho a nepřátel …?????. Nemám v životě problém takřka s nikým, jsem velmi přátelský člověk. Takže děkuji všem, kteří umí být tolerantní. Všem, co mě mají rádi, co mě rádi sledují a těm, co jsou mojí oporou. Pro vás ostatní, kterým nedávám spát – máte se stále na co těšit – já tu budu pořád :-)

DSC_1350

PHOTOS by Evička

JACKET: Ivana Mentlova

TOP: Free People

SHORTS: LEVIS

SHOES: Vintage

HANDBAG: Zadig & Voltaire

NECKLACE: Symbol4You ( 10% SALE – kod – BKBlog )

PS.: Tento článek byl psán zhruba měsíc zpět a fotky foceny taktéž ( možná ještě později ). Úplně jsem na tento post zapomněla, tak jsem si řekla, že ho sem šoupnu. Mějte krásněj večer. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECUASE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS