Home BK style I hate being Sick

I hate being Sick

26.9.2015 18 comments

IMG_0009

Uffff, konečně!!! Konečně se dnes po probuzení necítím tak úplně pod psa, jako to bylo poslední čtyři dny…Skolila mě rýma a ta se fakt blbě léčí. A když se vlastně ani moc léčit nemůžete, jde to ještě hůř. Těhotenství má i svoje nevýhody. Nebývám vůbec nemocná, ale celý konec minulého týdne jsem pořád někde lítala. Byla jsem už docela vyčerpaná. A v pondělí to asi definitivně dorazilo natáčení – od 8 do 20:00, kdy jsem byla už úplně na “pokraji“ :-). Navíc tam byla nepříjemná zima, pak večerní cesta domů, kde mě přivítal (také nemocný ) manžel a moje imunita mě nepodržela, zradila :-(. Nesnáším být nemocná, nesnáším ležet a nic dělat. Kdybych nebyla těhulka, tak to vyběhám a vypotím se v sauně. Většinou mě pak takové podzimní nachlazení trápí max dva dny. Teď je to ale jiná písnička!!! No nedá se nic dělat. Máte nějaké dobré tipy, jak se léčit bez prášků a nejlépe co nejrychleji?

IMG_0005

IMG_0078

IMG_0043

IMG_0051

Včera jsem zkoušela nad hrncem inhalovat – obalená ručníkem vdechovat páru. Nic příjemného to není, ale trochu to pomohlo. Jenže manžel mi pak byl pro kapky v lékárně a kromě nich přinesl od paní lékárnice i informaci, že na dutiny to vhodné zrovna není….Tak nevím!!! Něco jsem se snažila vyčíst na internetu a tam každý tvrdí něco úplně jiného. Někdy si říkám, že místo toho, aby mi internet pomohl, tak mě akorát zmate!!!

IMG_0062

Dneska mám pro vás tento klasický outfit. Nafotila jsem jej v Praze, během poletování po různých pracovních schůzkách. Za fotky děkuji Mickey Grab.

IMG_0024
IMG_0032

IMG_0068

Je to taková klasika, se kterou nikdy nic nezkazíte. Nadčasové černé sako je kousek oblečení, který by žádné ženě neměl chybět v šatníku. Baví mě jeho variabilita. Můžete ho nosit prostě ke všemu. Džíny – tenisky, sukně – košile, kalhoty – sako. Navíc se teď můj šatník velmi zúžil. Mám asi čtvery džíny, které zapnu v pase. Se zbytkem jsem se musela rozloučit. Tyhle Pilar Jeans od Replay jsou teď moje oblíbené. Jsou bokové a mají super materiál, který je mi příjemný i v těhotenství. A veškeré boty se zvířecím vzorem budou stále IN. Tyto jsou obzvlášť pohodlné. Byl to dobrý kup – tenkrát v Mangu ve slevě!!! Oujéééé :-)

IMG_0038

Hodně se vás ptalo na náušnice z posledního outfit postu. Jsou ze stejného e-shopu jako ty, co mám dnes na uších – LYRA.

IMG_0065

Photo by Mickey Grab

Jacket: SLIVERLINE – Pitero Fillipi / Alternative

Top: Anine Bing / Alternative

Jeans: Replay / Alternative

Shoes: Mango / Alternative

Handbag: Celine

Earrings: LYRA

PS.: Mám pro vás pár novinek, které odtajním tento týden v postech, tak pozorně sledujte můj blog. Ať vám něco neunikne ! KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS