Home BK style Indian Summer

Indian Summer

28.9.2014 2 comments

Ahojky, jaký byl Váš týden? U mě probíhal po dlouhé době docela poklidně. Byla jsem na jednom místě déle jak týden, což je na mě opravdu poslední dobou zázrak :-). Jak už asi víte, tak pořád někde lítám. Dostala jsem se trochu do stavu vyčerpání :-). Takže jsem velmi ocenila teplo domova a klid. Víkend byl opravdu překrásný. Načerpala jsem sluníčka procházkami po lesích, sportováním, psaním pár článků na zahradě a domácími pracemi, které na mě už delší dobu čekaly.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Protože byly teplé dny Babího léta, ihned jsem využila šance a vzala na sebe mojí oblíbenou kombinaci šortky, cardigan, nízké kozačky. Mám moc ráda mixovat letní kousky se zimními. Je to strašně šmrncovní. Bohužel tento outfit vynesete kvůli počasí jen pár dní v roce. Mrkněte se, jak jsem si vyhrála s dnešním outfitem….no vyhrála, oblečená jsem byla za 5 minut, ale myslím, že se to docela povedlo :-). Líbí se Vám tento mix?

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Photos by Team SYMBOL

Cardigan: Free People

Top: MANGO ( similar )

Shorts: Levi’s Vintage ( similar )

Shoes: Charlotte Rusee ( old )

Hat: Hatattack ( similar )

Bag: Chloé

Bracelets: Symbol

PS: Zítra se na blogu dozvíte, s kým jsem navázala zajímavou spolupráci a na jaké příspěvky se budete moci těšit v následujícím týdnu. Sluníčko je takový zázrak…zajímavé, jak člověku může změnit obyčejný den. Jen at’ nám Babí léto vydrží co nejdéle. KISS Vaše Baruš

I want to inspire you because you are inspiring me

 

WITH LOVE

 

RECENT POSTS