Home BK style Jing Jang :-)

Jing Jang :-)

22.2.2015 11 comments

Černá nebo bílá??

DSC_0397B

Co více přitahuje teplo? Proč se protiklady přitahují? Jaká barva je oblíbenější a proč? A co Dobro a Zlo? Je to buď bílé nebo černé?

DSC_0366B

Je mnoho možností a výkladů, jak jsou tyto dvě barvy vnímány, jak se používají, k čemu se přirovnávají, jaký mají význam a co pro nás znamenají.

DSC_0415C

Dneska se nebudu bavit o černé a bílé barvě jako o barvě, nebudeme řešit, co je trendy a co ne. To už víte….Černá a Bílá tu budou vždy a nikdy z módy nevyjdou, ale my pojďme trochu hlouběji….

DSC_0377B

I když jsem narozena ve znamení VAH a mnoho lidí si myslí, že VÁHY jsou hodně váhavé, řekla bych, že naší největší výhodou je, že umíme balancovat. Umíme situace vyvážit tak, aby bylo dobře na obě strany.

Je mezi vámi někdo “váha”? Jaký máte názor na ovlivnění povahy znamením? Věříte v to?

DSC_0465C_Fotor_CollageMyslím si, že určitě věcí musí mít balanc a vzájemně se doplňovat, aby mohly fungovat jako celek. Stejně tak si ale myslím, že existují věci jednoznačně černé a nebo naopak bílé.

DSC_0395B

Buď milujete nebo ne. Buď máte rádi maso nebo ne. Buď se rádi bavíte nebo ne. Buď jste extroverti nebo introverti. Prostě může být jedno nebo druhé a nic mezi tím.

DSC_0411B

A je dobře, pokud se k jedné polovině podaří nalézt tu opačnou. Aby vám mohla ukázat, že něco může být i jinak. Že není vždy černé, co si myslíte a zase bílé, jak se může zdát.

DSC_0405B DSC_0398B

Přiznávám, když se někdy dostanu do centra problému, občas nevím… a musím se rozhodnout nebo se k jedné straně přiklonit, tak mi to nedělá moc dobře. Začnu být nejistá, nevím, tápu a hledám se. Mám ráda jasno. Mám ráda situace, kdy se dokážu rozhodnout a mám přesný názor. Když vím, že mám chuť na maso a ne na těstoviny, že jsi můj opravdový kamarád a nebo nejsi atd. Když nevím, je to pro mě prostě ta nejhorší možnost !!! Nesnáším nejistotu. Někdo řekl, že jakákoliv jistota je lepší, než nejistota…

DSC_0375B

Photos by MARTINA MATOUSKOVA

Sweater: Rick Owens / Alternative

Jeans: TOP SHOP / Alternative

Shoes: PRADA ( old )

Handbag: LOVELILI

Hat: H&M

PS.: Jak to máte vy? Myslíte, že můžete mít rádi napůl? A je dobré k sobě mít protiklad, který vás doplňuje? Nebo snad povahu co nejpodobnější té vaší? A jak se vám líbí outfit? Inspirovali jste se? Dejte vědět! KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME 

WITH LOVEPrint

RECENT POSTS