Home Collaborations Laundry Challenge / BABY THINGS

Laundry Challenge / BABY THINGS

30.11.2016 2 comments

Ahojky! Znáte to, když se vrátíte z dovolené, delšího pobytu “mimo” či jen z výletu zpátky domů, zavítáte do prádelní místnosti.. a uvidíte na zemi tu šílenou kopu prádla, která se na vás valí????

Já tohle znám.. a zažívám to hodně často. A nebývá mi z toho opakovaně nijak moc dobře. Hlavně ta představa žehličky! Nesnáším žehlení..!.S praním takový problém nemám a je to i z důvodu, že mám tak šikovnou novou pračku a k ní i sušičku od AEG…

Psala jsem vám, že jsem s AEG navázala spolupráci a dohodli jsme si takový Laundry Challenge. Dneska bych se chtěla věnovat praní věcí pro děti…Protože to vás hodně zajímalo.

Když jsme přiletěli do USA, nastalo poněkud hektické období….Pro Kubíčka jsme museli pořídit spousty věcí – postýlku, jídelní židličku atd., ale i prací prostředky. Přiznám se, že jsem párkrát vyprala věci i v prášcích, které nejsou určeny přímo pro dětské prádlo a nic se nestalo. Kubíček na žádné alergie netrpí. Ale vím, že hodně dětí takové štěstí nemá a trpí na různé vyrážky, a proto je důležité vědět, v čem jim perete.

Já používám tady v Čechách (ale nakupuji v Rakousku ) Silan Sensitive ( krásná vůně ), Persil Sensitive – Gel a mám také velmi ráda produkty pro děti od značky Frosch. Úžasné aviváže jsou však i od značky Coccolino.

S miminkem mám pocit, že v prádelní místnosti trávím 80% času :-). To asi ví každá máma, jak je všechno bleskově upatlané a poničené. Musím zaklepat, že se mi prozatím podařilo skoro všechno zachránit a díky programu pro děti jsou věci spolehlivě zbaveny i velkých nečistot a alergenů. Antialergický program totiž umí odstraňovat mikroby, bakterie, mikroorganismy a další nežádoucí částice. Což je pro můj pocit a synovo zdraví naprosto skvělé.

Budu moc ráda i za vaše tips, jak perete, v čem perete…Prostě takové ty obvyklé maminkovské rady využitelné při běžných denních činnostech, hlavně kolem praní :-)

 

PS.: Dneska  směr Brno na přehlídku CYCLE JEANS a MET JEANS. Sledujte Instastories. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LVE

RECENT POSTS