Home BK style MDMA – My Design My Attitude

MDMA – My Design My Attitude

19.10.2015 10 comments

Máte rádi cool a originální věci, které jsou opravdu něčím jiné? Máte rádi své osobité názory a svůj design? JÁ tedy ANO :-).

IMG_0268

Nová streetwear značka MDMAMy design My Attitude je přesně to, co chcete!!! Tu určitě musíte poznat, DOPORUČUJI. Ale hlavně bych si přála, abych vás v nějakém kousku s touto značkou někdy někde potkala. Proč?

IMG_0260

Moji dva kamarádi mnoho nekonečných dnů a nocí zkoumali, co nového přivést na trh…. a oslnit. Nakonec vytvořili tuto značku, která je promyšlená do posledního detailu. Stálo je to sice obrovské úsilí, ale dnes je to propracovaná značka, která má namířeno do celého světa.

IMG_0342

Aby se vám dál lépe četlo…tak na všechno zboží MDMA máte 20% slevu, když zadáte kód: BKBLOG. Pak vás poprosíme, abyste označili naše značky na Instagramu nebo Facebooku pod hastagem  – @bk _blog @mdma_fashion #bkblog #mdmafashion a vyfotili se v produktech této značky. Díky

Je vtipné, že většina  jejich sloganů začíná na M-D-M-A :-). My Design My Attitude, Must Drink More Alcohol,…. A teď pozor!

IMG_0297

Protože jsem ráda kreativní a vy určitě taky….mám pro vás SOUTĚŽ o tričko dle vašeho výběru ( na jednom jsem i já :-)).

Co musíte udělat???

– Vymyslete nějaký slogan ( napište do komentářů ) na MDMA a ten nejvydařenější pak vyhraje tričko dle výběru. Klidně se vám může i stát, že se váš slogan objeví na eshopu :-)
– Sledujte naše sociální sítě – Instagram – Facebook 

Výherce vyhlásím na mé narozeniny – 23.10. GOOD LUCK

IMG_0324

Víte, že jsem velký fanoušek všech lidí, kteří se nebojí pustit se do něčeho nového a jdou si za svými touhami a sny….Mnohokrát jsem se o tom zmiňovala v článcích. Strašně mě baví, když se něco nového tvoří. Není v dnešní době jednoduché do něčeho se pustit a uspět. A proto patří velký obdiv kamradům z MDMA.

IMG_0312

PS.: Nebojte se tvořit a vymýšlet nové věci. Třeba i kontroverzní, obyčejné nebo prostě zajímavé jen pro vás. Důležitě je něco tvořit. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS