Home Events MEET UP II. 2017

MEET UP II. 2017

22.10.2017 0 comment

Je to takový den, kdy se zamýšlíte nad tím, co vám život přináší. Jak moc jsme rozdílní a zároveň ve své podstatě stejní, jak jsou naše osudy nevyzpytatelné. Nad tím, jak se umíme všichni smát i plakat, jak těžké je důstojně obstát v roli matky, jak se všichni s něčím pereme a zároveň smějeme, jak nás inspirují lidé, které tak obdivujeme. Zjistíte, že jeden takový den vám vlije tolik optimizmu a energie, že z toho dokážete vyžít na hodně, hodně dlouho……

Tak takový dojem jsem si odnesla z mého posledního Meet Upu, na který jsem se těšila jako malá holka. A jsem šťastná, že dopadl přesně tak, jak jsem si přála.

Byl to druhý Meet Up v pořadí, znovu setkání plné emocí, zábavy, dobrého jídla, padla tu i řada opravdu vtipných perel, …ale hlavně se zopakovala velice příjemná, pohodová atmosféra, na niž dlouho nezapomenu….

Nikdy by to nemohlo být tak dokonalé bez ochotných lidí, bez příjemného prostoru, produktů a pochutin…Proto bych všem, kteří se na akci podíleli, chtěla strašně, strašně moc poděkovat.

Děkuji moc THE SENSES za propůjčení stylových, útulných a pozitivních prostorů. Bez nich by to rozhodně nebylo ONO. Na mne osobně tento prostor při každé mé návštěvě tady dýchne svou klidnou, příjemnou a vlídnou atmosférou. Takové to, že někam vstoupíte a udělá se vám najednou lépe. Na duši i na těle. Nedá se to dost dobře popsat, ale je to cítit. Dále děkuji Firmě L’ Oréal za překrásné dárečky pro mé čtenáře, cateringu Asian Temple, za dokonalé sushi, které tak miluju. BTW Asian Temple patří mezi moji neoblíb enější asijskou restauraci – nej tuňákový tatarák, žebírka a mnoho dalšího. Určitě zajděte. Špejly děkuji za skvělé chlebíčky. Salónu Laboratory za vouchery do jejich/mého :-) salónu….Doufám, že jsem na nikoho nezapomněla…., to by mě moc mrzelo. A ještě – velký dík patří holkám  Symbol4you a AG Šperky, že nám to tam přišly trochu prozářit.

A nakonec…taková ta pověstná třešnička na dortu….A tou jste vy!!!!! Jste to vy, kterým musím z celého srdce poděkovat. Že jste přišli a že jsme si to mohli společně užít. Vím, že ten den byl také dost o mně, ale já jsem fakt ráda, že to tak úplně nebylo. Že tam každá z vás vnesla něco ze sebe, ze svého života. A snad nás to všechny určitým způsobem obohatilo…..To je to, proč to dělám- a jsem moc šťastná, jestli to přináší takový efekt. Jste všichni tak moc milí, zajímaví, úspěšní, máte nám co říct, co předat. Takže mám dojem, že z původního MEET UPu se stává něco mnohem víc, než jen to, že vidíte naživo mou maličkost:-)

Nebudu toho tady už odkrývat víc. Protože co se v tom dni odehrálo, řeklo a svěřilo, zůstane schováno v našich srdcích a myslích. Vím ale už, že budu určitě plánovat další Meet Up, abyste případně i vy mohli zažít to „něcoooo“…..Já už víc popisovat nechci, ale pokud budou mít holky / čtenářky chuť sdělit své vlastní dojmy, určitě mohou zde….

Moc děkuju, za vaši přízeň, že vás mám a že mě motivujete jít dál.

Už opravdu naposled děkuji všem partnerům této akce a hlavně The Senses, kteří opět odvedli svoji práci na výbornou ( za mě neznám hezčího místa a s takovou kvalitou, než je to jejich )

PS.: Budu moc ráda za jakýkoliv váš názor a pocit, který sdílíte s námi, po přečtení tohoto článku….KISS Vaše BARUŠ

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS