Home Collaborations Meet UP / BK Talk Show

Meet UP / BK Talk Show

6.9.2016 11 comments

V životě občas nastávají okamžiky a situace, které vám pomohou otevřít další pohled na lidi, na svět….

IMG_7504

Jsou to takové dny, kdy ve vás ostatní lidé vyvolají pocit jakési vlastní užitečnosti, až skoro výjímečnosti, pocit, který se těžko popisuje. Jsou to silné emoce, které vám následně poskytnou další povzbuzující náboj a energii jít dál. A taková pro mě byla právě uplynulá neděle. Určitě jste zaznamenali, že se v THE SENSES odehrál historicky první MEET UP. BK TALK SHOW s BK BLIOG :-)

IMG_7516

IMG_7257_Fotor_Coll

IMG_7257_Fotor_Collage

Upřímně se vám přiznávám, z našeho setkání jsem byla mírně nervózní. Vůbec jsem netušila, co mám očekávat, kdo přijde (a jestli vůbec někdo), jestli mí čtenáři, které samozřejmě znám jen podle čísel, skutečně existují, jestli jsou fakt reální :-). Jestli jim budu stát za to, aby si udělali právě na mne v dnešní hektické době čas a strávili se mnou část odpoledne. Byla jsem zkrátka nervózní ze všech těch smíšených pocitů a velkého těšení. A dnes si říkám : úplně zbytečně :-).

Díky tomuto tomuto MEET UP jsem se ujistila, že opravdu existují lidé, kteří si přejí mne blíž poznat, jsem pro ně inspirací a člověkem, který jim svou prací dělá radost….Což je něco úžasného. Za tímto účelem jsem blog budovala a teď sklízím i ovoce !!! Holky, strašně vám děkuji za vaši podporu, za vaše úsměvy. Spolupráce a dárečky jsou určitě fajn, a i za ně hrozně moc děkuji, ale TOHLE je to NEJVÍÍÍÍC.

Dlouho jsem se necítila tak šťastná, jako mezi vámi, moje milé čtenářky. ( Samozřejmě, Kubík je TOP úplně :-) !!) Daly jste mi svým pozitivním přístupem zase nový impuls a pořádnou motivační injekci. Tolik témat, které jsme probraly, tolik zajímavých názorů, které jsem si vyslechla, tolik poznatků….. Všechno to mě – a snad i mnohé z vás – zase o kousek posunulo….

IMG_7505

IMG_7426_Fotor_Co

IMG_7426_Fotor_Collage

Je paráda zjistit nebo si potvrdit, že svoji práci nedělám zbytečně, že to někoho zajímá, že to řada lidí dokáže i ocenit. Svou účastí na setkání jste mi to dokázaly. Děkuji, děkuji ještě jednou…., jiná slova mě v tuto chvíli nenapadají. Strašně moc si vážím veškeré vaši podpory a jsem neskutečně nadšená, že mám tak příjemné a sympatické čtenářky. Ani netušíte, jak mnoho jste mi daly. Bylo to jedním slovem DO-KO-NA-LÉ.

Jedním z velkých plusů tohoto meetingu je, že jsem si opět potvrdila svůj názor  – každá žena je jiná, výjimečná a originální. Bylo strašně fajn a zajímavé vidět, jak se na jednom místě sešly různé ženy v různém věku, s různým bydlištěm, různou sociální situací, mámy i bezdětné a všechny jsme se vzájemně dokázaly respektovat, doplňovat a pobavit. Všimla jsem si, že jste tam i vy potkaly své spřízněné duše, že některé osudy máme hodně podobné a každá se tak trochu našla i v příběhu té druhé. A možná, že naše setkání dalo impuls ke vzniku nových přátelství mezi vámi…To by bylo super!!

Velké mé díky patří samozřejmě děvčatům z THE SENSES, které tuto celou akci perfektně uspořádaly do posledního detailu a propůjčily nám tyto úžasné prostory, jako stvořené k našemu účelu. Příjemná energie a obrovská pohoda!!I tohle krásné místo sehrálo určitě velkou roli. Myslím, že všechny jsme se tam cítily uvolněně a skoro domácky.

A další obrovské poděkování patří sponzorům, kteří nám věnovali krásné dárky. Od Loréal si odnesla každá čtenářka stylingový kousek, který patří teď mezi mé The best a MUST HAVE produkty – pudrový spray SAVAGE PANACHE. Dále děkuji za voucher na kosmetické ošetření od DERMALOGICA. Na to se moc těším, že konečně zajdu.

Ale ty největší díky patří vám…Mrzí mě, že to některým nakonec nevyšlo, ale nevadí. Po tomto velmi úspěšném MEET UP víme, že nebyl poslední. Budu se snažit o co nejčastější potkávání se, protože – jak jsme všechny viděly – je to příjemné pro obě strany :-). Věřím, že pro obě..:-)

Vážím si vás a jak už jsem vám řekla osobně – blog jste vy!!!! Vy ho tvarujete, dáváte mu směr a mě zase motivaci na sobě stále pracovat. Bez vás by můj blog jakoby nebyl – tudíž ani já jako blogerka :-).Moc moc díky a brzy se opět vidíme.

Pokud se vám bude chtít, uvítám, když mi s odstupem času napíšete, s jakými pocity jste odcházely vy a třeba přidáte i nápad / námět pro další setkání. A ano!!!!!!!!!! Jedno vím vím už teď,… že 3 hodiny byly málo :-)

IMG_7505

Děkuji Míše, která má také blog za článek o tomto MEET UP, který si můžete přečíst ZDE. Dále na FB stránkách THE SENSES uvidíte nějaké videa a foto.

 

PS.: Jsem zvědavá, kdy se z toho víkendu vzpamatuju :-). Jste NEJ NEJ NEJ. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS