Home Events MISS DIOR

MISS DIOR

16.9.2017 2 comments

Na blogu se mi to teď eventy jenom hemží. Bude to asi loučením se s létem, příchodem podzimu…Je to zvláštní, ale v tuto dobu bývá vždycky nejvíc zajímavých událostí/akcí . A jednou z těch opravdu nejzajímavějších byla určitě ta u příležitosti představení nového parfému MISS DIOR od Dior :-).

Byla jsem až zaskočena tím, jak tento dopolední koktejl vypadal a v jakém duchu se nesl. Ano, je to DIOR a očekáváte opravdu něco výjimečného, zapamatovatelného, s patřičným šarmem… A to vše se také do puntíku vyplnilo. Byla to nádherná událost na nádherném místě. To jste si mohli ostatně prohlédnout i na Instastories.

Hlavním cílem zde bylo představení nové vůně MISS DIOR. Její tváří je mnou velmi oblíbená a obdivovaná herečka NATALIE PORTMAN, což bylo pro mne velké plus a o další důvod víc, proč se o tento parfém zajímat. Navíc se mi líbilo celé pojetí a hlavní myšlenka….jde v životě hlavně o lásku? Všichni asi odpovíme “ano”, snad každý ji chce aspoň jednou zažít, cítit a mít….Pro mě to je největší emoční cit. I proto mě tento jejich příběh a propagace dokonale vtáhla. Měla jsem chvílemi i husí kůži :-)

Dior přišel i s krásnou a užitečnou myšlenkou, projektem. Vymysleli náramek DIOR LOVE CHAIN, jehož prostřednictvím můžete i vy přispět na charitativní účely.. Když ovšem odpovíte na otázku – Co byste udělali pro LÁSKU? – Budete-li sdílet s hashtagem diorlovechain, Dior daruje 1$ na charitu @wemovement, se kterou je spojeno i jméno Natali Portman. Celá tato kampaň se velmi dotýká mého srdce a naprosto mě nadchla.

Je to opravdu krásná myšlenka a mě v tu chvíli, když mě byla otázka položena, napadlo …”Já bych udělala to, co by pro mě udělala moje láska…VŠECHNO.”


Mrkněte se na jejich oficiální IG účty, kde najdete i krátká videa, jak na totéž odpovídali známé osobnosti – Rihana, JONNY DEPP, Chiara Ferragni a mnoho dalších. Každý odpovídal jinak… a každý originálně. Určitě stojí za to zapřemýšlet si o tom….

A mě by teď zajímala vaše odpověď ? CO BYSTE UDĚLALI PRO LÁSKU VY?

AND YOU? WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?

 

PS.: Mějte krásnou válecí sobotu. Já nemusím nic :-)))). Mám plný dům babiček, tak si to moc užívám. KISS Vaše Barš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRE ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS