Home BK style Move your Body

Move your Body

22.9.2016 2 comments

Krásný den, tak jakpak se všichni máte?

dsc_9115

Po delší době se mi dnes díky Evičce podařilo konečně nafotit další outfit. Musím přiznat, že skloubit nyní všechno dohromady je pěkně náročné…

Zvlášť chcete-li toho v jeden den stihnout tolik, co já. Spát jsem šla ve 12 a vstávala opakovaně po dvou hodinách.. Konečný budíček v 5.30 ve formě pištícího, ale vysmátého Kubíčka opírajícÍho se o postýlku, mě tentokrát fakt skoro pobavil…A říkám si, to snad už není možný :-), kde bere pořád takovou energii a sílu být pořád v pohybu, v akci… Jenže – pak mi to dojde. Vždyť v tom je Kubíček pouze celá maminka :-)))))

dsc_9100

dsc_9106

A u pohybu ještě zůstanu. Jenže ráda bych teď pohyb spíš ve formě tance….:-). To je ale velký skok – od vstávání ke Kubíčkovi až k tanci :-))

dsc_9093

dsc_9109

dsc_9129

dsc_9137

dsc_9138

dsc_9127

Ano, tanec je jeden ze způsobů, kdy se dokážu totálně odreagovat a strašně mě i baví. Miluju tančit kdekoliv je zábava a dobrá hudba. Jsem schopná protančit hodiny a hodiny…No a pokud i vy patříte mezi takto postižené, mám pro vás ve spolupráci se značkou LEE soutěž.

dsc_9113

Stejně jako článek se SOUTĚŽ jmenuje MOVE YOUR LEE

A můžete vyhrát podzimní outfit!!!!! Co musíte udělat????

Dej na svůj INSTAGRAMOVÝ PROFIL fotku/video/boomerang, kde jsi v pohybu a označ #moveyourlee a taguj @leejaens_cz. Každý týden se bude losovat nejlepší post a ten získá i podzimní outfit.

Tak Let’s MOVE

Já se také přidala a pokud se vám můj dnešní outfit zalíbí, tak v případě výhry si jej můžete zrovna vybrat….

dsc_9099

dsc_9096

Značku Lee mám moc ráda, je to ikonická značka s velkou historií. Jejich letošní kolekce pro PODZIM/ZIMU je opravdu krásná a lákavá. Jsem moc potěšena, že mám tu možnost vám některé její kousky představit. Třeba vám něco padne do oka!!.

Patří značka LEE mezi vaše oblíbené?

SWEATSHIRT & JEANS : LEE

SHOES: DIESEL

STROLLER: JOOLZ GEO

 

PS.: Zdrávím všechny z Brna. Mějte se skvěle a napište mi :-). KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVEPEACE

 

RECENT POSTS