Home Beauty My Beauty Day

My Beauty Day

23.1.2017 1 comment

Anooooo, konečně jsem si našla čas a udělala si BEUTY DEN….JUPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

Bylo to sice asi po roce, ale to nevadí…

Že by teď nebylo zas tak důležité mít krásnou pleť, hezké vlasy a vypadat svěže ?:-)))) Ne, to není pravda!!….Myslím, že JE to důležité v jakémkoliv období, ale mamka na mateřské tomu možná nepřikládá takovou důležitost. Její priority jsou momentálně jinde a svůj vzhled bere s nadhledem…..Nebo se pletu? Já to tak podobně cítím, ale zároveň se také chci cítit i hezky.

Takže – vrátím se ke svému BEAUTY DAY…..BEUATIFUL DAY….MY DAY :-)))

Bylo to nedávno v Praze…….:-)

Ráno jsem si zašla na nejlepší kosmetiku, o které vím a kterou si užívám pokaždé, když se mi podaří navštívit můj oblíbený salón Laboratory. Starají se tam o vás, že se cítíte jako v bavlnce a ještě k tomu v sedmém nebi :-). Není mi příjemné, když mi u kosmetičky naplácají na obličej masku na 30 min. a nechají jen tak ležet, že mám odpočívat. To já těžce snáším, potřebuji, aby se se mnou stále někdo obíral…Abych měla pocit, že tu o mě skutečně pečují po celou dobu, co jsem na ošetření. A právě to se tady v Laborarory děje. A to mě ba……

Následně jsem si zašla ke kadeřnici, kde jsme s mojí Míšou provedly lehký refrsh a oživení….Asi nejvíc jsem si tu užila pokec a pak masáž hlavy :-). Míša není jenom skvělá kadeřnice, ale i úžasná bytost. Mimo to, že máme stejně staré děti, máme i mnoho společných názorů . Je to fajn a zároveň dost důležité, když si se svým kadeřníkem /kadeřnicí/, rozumíte i po lidské stránce. Neudělaly jsme sice ještě žádnou radikální změnu,…ale zatím se pouze chystáme. Jestli vám mohu doporučit příjemné kadeřnictví v Praze, tak je to právě salon Misha Hair Studio , který bude letos slavit už 10 let své existence.

Takovéto BEAUTY dny bych ráda absolvovat alespoň jednou za čtvrt roku….. a to bezpodmínečně.!…Už mi táhne na 30, tak to není sranda :-)))…Nevím, proč se tomu ale pořád směju :-)))))))))

JACKET: ZARA

SWEATSHIRT: Rat and Boa

JEANS: Replay

SHOES: ALL SAINTS

HANDBAG: CHANEL

CAP: ZARA

PS.: Mějte krásný nový týden. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVE

 

RECENT POSTS