Home Collaborations My Must Have

My Must Have

30.10.2016 3 comments

Krásný den :-)

Měla jsem pro vás přichystané tyto fotky – CO MUST HAVE s sebou na cesty, ale nějak jsem to zapomněla dát “na papír.”…Tak vám tento článek nabízím až teď a podělím se s vámi o nezbytnosti, které musím s sebou mít vždy, když cestuji. ( Nebo i jen tak, když někam jdu :-))

PAS

Za mě určitě doporučuji obstarat si raději pasy dva pro případ jeho ztráty či založení. Asi si říkáte, že to není možné…? Já si to myslela také….a jde to. Ve chvíli, kdy se mi pas poprvé ztratil cestou do USA jsem si myslela, že se zblázním, že to je konec, neřešitelná situace. Bylo to šílené. Ani vám nebudu psát, co všechno musíte pro vydání pasu tady v USA udělat. Koneckonců si můj příběh můžete přečíst ZDE.

DENÍČEK

Miluji notýsky, které si vždy kupuji tady v USA a do nich si zaznamenávám pocity, nápady,myšlenky, postřehy, různé úvahy….Jeden mám také na úkoly :-D…Všechny slouží prostě jako moje druhá paměť, abych na nic nezapomněla…Protože toho v hlavě nosím mraky a vím, že bez nich bych na spousty věcí zapomněla určitě. Každý splněný úkol si poctivě odškrnu a nejvíc mě baví, když večer zjistím, že všechny úkoly jsou vyřešené, udělané, splněné. Ale když nejsou, dokáže mě to pěkně naštvat a rozhodit….

DEZINFEKCE

Jsem člověk hodně úzkostlivý ohledně čistoty, který špatně snáší – až se štítí – dotýkat se věcí ve veřejných prostorách…Proto mám u sebe vždy tuto dezinfekci. Bez ní občas propadám panice. Jsem asi extrém, ale potrpím si na čistotu….hlavně tu skrytou….!!!!!

RŮŽENEC

Na cesty si vždycky beru svůj růženec a pár svých oblíbených drobností, které pro mě mají jistou symboliku…Vím, že mi nějakým způsobem přináší štěstí a tak se mi mnohem líp jezdí autem i cestuje po světě…

LESK NA RTY

Ten musím mít, i kdyby nevím co….Nemusím být nalíčená, ale jeden lesk/ balzám na rty prostě nesmí chybět…To ale asi nejsem sama?

BRÝLE

Jedna z věcí, bez kterých se neobejdu. Moje oblíbené jsou RAY BAN. Mám je vždy a všude. Nikdy nevím, jak budu vypadat a jak strašně moc bude svítit :-)

KREDITNÍ KARTA

Bez ní se asi také někdo těžko obejde :-). Není to žádná novinka, ale jeden tip na zajímavou kreditní kartu – LADY KARTU – vám můžu dát . S ní lze využívat slevy v různých obchodech a má i další zajímavé výhody. Jako je například pojištění kabelky, nákupu a také velmi neobvyklé externí služby – doprovod do společnosti nebo třeba i osobní ochranku :-) Více informací ZDE.

DEODORANT

Proč ? Asi bez komentáře….:-). Tento Eco by SONYA je top, protože je přírodní a nepřebíjí vůni/pach :-).

KRÉM NA OBLIČEJ / RUCE

Nesnáším suchou pleť! Proto u sebe mám vždy nějaký univerzální krém, který lze použít na obličej i ruce. A ještě ušetřím místo v tašce. Teď nově používám krém od Armani a jsem moc spokojená. Konec konců – jako se všemi produkty od této značky.

PS.: Nevím proč, ale asi jsem tady poněkud zlenivěla a psaní mi nějak nejde od ruky …..Musím se trochu nakopnout :-). Tak mě, prosím, dočasně trochu omluvte. Díky KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS