Home Beauty MY RITUALS

MY RITUALS

9.2.2017 2 comments

Neděle je od slova nedělat….Ale to už jsem dlouho nezažila….Takový ten čas, kdy si člověk hodí nohy nahoru, pustí televizi a chodí na návštěvu do ledničky každých 5 minut a cpe se k prasknutí :-)

Zmiňovala jsem se na INSTASTORIES o nedělních rituálech, o tom, jak jsou důležité. Každý člověk by si měl najít čas pro sebe. Ono je vlastně i jedno, který den si zvolíte, ale určitě jeden v týdnu by měl patřit z části vám, také vašemu tělu a psychice.Já jsem si zvolila neděli. To se snažím praktikovat všechno to, na co v týdnu nemám čas ani náladu. Netvrdím, že mi to vždy vychází, ale snažím se :-)
Jak takový můj nedělní rituál vypadá….????

Ráno si jdu většinou zasportovat. A to je buď jóga nebo běh. Obě dvě činnosti mě totálně nabijí energií a psychicky si strašně moc odpočinu. Je to pro mě jakýsi druh relaxu a pročištění hlavy.
Jako rituál beru i náš nedělní oběd. Na něm si dám většinou fakt záležet a uvařím pro nás něco moc dobrého. Máme rádi pečené kuře nebo líčka na víně….Prostě něco, nad čím se oblizujeme už od rána, kdy začínám nedělní/rodinný oběd připravovat.

Po obědě bych si nejraději šla lehnout a odpočinout si, ale s mým malinkým krakenem to teď není až tak možné….Takže místo odpočinku jsem mamka v zápřahu….Když jde ale Kubíček spinkat, udělám si další čas na ty nezbytnosti, které mému tělu dodají pocit opečovávaní :-).

Dám si masku na obličej, na vlasy, udělám si manikúru, vytrhám si obočí, tělo namažu samoopalovacím krémem a jsem ready na další nový týden.

A zastavím se u té MASKY…Vyzkoušela jsem teď novou masku od GARNIER Tissue Mask, které je super praktická, rychlá a za příjemnou cenu. Balení je velmi praktické, takže je fajn i na cesty. Mám pro vás zde tutoriál, jak masku použít….
S Kubíčkem jsem musela oželet saunu a pár temp v bazénu. To prostě už nestíhám a dělat v neděli něco “na knop” fakt nechci.

Mám vyzkoušené, že když neděle proběhne podle mých představ a stihnu vše naplánované, cítím se pak skvěle, spokojeně a do nového týdne se mi startuje mnohem lépe.

Jak to máte vy? Máte také nějaké své osobní rituály ?
PS.: Chtěla bych moc poděkovat za vasš objednávky triček OUT OF CONTROL. Moc si toho vážíme. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVE

RECENT POSTS