Home Beauty Need Beauty Help?

Need Beauty Help?

25.3.2018 0 comment

Krásný den všem….Myslím, že dnes mám pro vás opravdu zajímavý beauty tip. I pro mne je to trochu  nevšední záležitost, a tak jsem na tuto spolupráci zvědavě kývla. Co jsem zjistila, dávám velice ráda dál. Vím, že je mezi vámi určitě řada takových, co si neví rady s výběrem vhodných produktů pro svojí pleť a tápou, co a jak používat, jak a čím o sebe správně pečovat.

A právě toho “CO a JAK” se bude týkat můj dnešní článek…. Bude o jedné slečně, se kterou jsme se sice přes měsíc naháněly, než konečně došlo k naší schůzce. A právě z tohoto milého setkání se zrodila naše následná spolupráce.

Tak co bych vám tentokrát chtěla doporučit? Nic!!! JÁ z produktů opravdu nic…. Chci vám jen oznámit, že je tady někdo, kdo vám rád a odborně poradí, probere s vámi všechny vaše pochybnosti a otázky z oblasti péče o pleť i oblasti dekorativní kosmetiky.

Určitě je dobré si tuto službu vyzkoušet a osobně se setkat s touto příjemnou a zkušenou odbornicí. Sami pak posoudíte, jestli vám něco zajímavého předala, jestli případně pomohla…

Slečna pracuje u Mary Kay, což je značka na trhu pevně a dlouhodobě usazená. Kdo myslí, že ji nezná, určitě si vzpomene, jen co uvidí její logo. Setkal se s ní snad každý. Mary Kay patří mezi TOP 5 kosmetik na světě, řada našich výrobku vyhrála oceněn Nejlepší výrobek roku ( je to ocenění od Asociace vizážistů a stylistů České a Slovenské republiky), je to americká společnost, výrobky se vyrábí už 55 let přímo v Americe v laboratořích, odličovač na oči byl vyhodnocen i jako nejlepší na světě..Také zajimavé.

Vzpomínám si, že moje maminka měla vždycky takové růžové vajíčko, které ukrývalo lip balzám na rty. Ten jsem milovala a vždy ho mamce brala. Také si ještě pamatuji pěnu na odličování, ta mě také hodně lákala.

Upřímně se ale přiznám, že Mary Kay produkty jsem sama po léta vůbec nepoužívala.

Tak a teď k tomu nejpodstatnějšímu. Tou zajímavou slečnou je  Julie Fritscherová – kosmetická poradkyně značky Mary Kay. A služby i produkty této značky také nabízí.

Filozofie této firmy  /tedy i Julie/, je založena na tom, že se o své zákaznice či zákazníky začínají starat ještě dřív, než si vůbec cokoliv koupí….Jsou vám tu na míru doporučeny vhodné prostředky, aby vyhovovaly vaší pleti, zaměřené na váš problém. Na to, co chcete řešit, co vás možná i trápí. Každý zájemce má vždy možnost doporučené výrobky si vyzkoušet. Osobně mi to přijde jako velmi zajímavá a chválihodná služba.

Poradenství je zcela bezplatné. Moje milé čtenářky, já budu moc ráda, když se rozhodnete, navštívíte a  vyzkoušíte. Určitě mi dejte pak vědět, jak jste uspěly, jak vám tato služba vyhovovala a jaké produkty jste si popřípadě pořídily.

PS.: Na Instagramu jsem uložila do HIGHLIGHTS různá beauty opkénka, kde dávám zase moje rady já :-). Tak se také mrkněte. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INPIRE ME

 

ELITE BLOGGERS – Content Marketing

RECENT POSTS