Home Collaborations Očko Backstage

Očko Backstage

1.11.2015 5 comments

Ahoj! Doufám, že se všichni máte báječně a že i já k vaší pohodě trochu přispěju :-). V první řadě bych vám chtěla moc poděkovat za vaše reakce na článek o pořadu DRESS UP a na mou moderátorskou premiéru. Měla /snad/ docela úspěch a já jsem vám z celého srdce vděčná za vaše povzbuzující komentáře. Děkujuuuuuu!!!!!!

Dneska jsme to zvladly na jednicku☝️a ted uz sup domu Nezapomente se vecer koukat na Dress Up 21:45. KISS Vase Barus #bkblog #dressup#ocko #arkadypankrac #inspiration #moderator #smile #happiness #bff #everyblondeneedsabrunette #withlove

A protože vás to zajímá a baví, podělím se s vámi o pár informací a prvních zkušeností z Backstage. Dozvíte se, jak natáčení probíhá, kdo se na tom všem podílí atd…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Natáčíme každé pondělí, vždy dva díly pořadu DRESS UP. Za sebou máme už ŠATY, ŠPERKY, SUKNĚ a DŽÍNY, vše najdete v archívu Očka.

IMG_4661

Harmonogram a scénář dostaneme zhruba 3 dny před natáčením. Musíme se naučit texty pro 2 díly pořadu a trochu se na něj psychicky připravit. Není to nic dramatického ( TEĎ už dokonce ani pro mě :-) ), ale zpočátku jsem měla pocit, že se to v životě nenaučím a pronásledovala mě neustále “okna”. To byla ale hlavně nervozita a strach z neznáma. Texty nám připravují naše nejlepší dramaturgyně. Nemohly jsme si přát nikoho dokonalejšího. Holky jsou naprosto skvělé, profesionálky a dokáží nás úžasně namotivovat. Na čemž velmi zaleží. Děkuju.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_4710

S Niki se vždy potkáváme o den dřív v Praze, abychom si nacvičily naše dialogy. Natáčecí den začíná další ráno – většinou v 8:00.

IMG_4757

Na plac se dostavíme v té nejlepší náladě, nasnídáme se, řekneme si nějaké připomínky, zkonzultujeme styling. Poté naše “předvybrané” oblečení schválíme a odzkoušíme, abychom se ujistily, že bude vše tip top. Když není, jdeme vybrat něco jiného. V mém případě je to vzhledem k bříšku už trošku komplikované. Bye Bye 36 kalhoty.:-) TY už dávno nezapnu. Nebo musí být hodně elastické a bokové. Bříško mi teď opravdu povyrostlo…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_5156

Začneme někdy kolem půl 10 . Hurááá, jde se na to. Těšíme se, jak nás Zdeněk Fencl začne a poslední díly Renata Zelinková zkrášlovat. Mimochodem, jejich dlouholeté zkušenosti jsou opravdu znát a líčení nám vytvoří vždy dokonalé. Vyhrají si s námi necelé dvě hodinky….Vlasy, make-up a můžeme jít SKORO na plac. Musíme čekat jedna na druhou , ale máme tam i nějaký ten solo stand – up. Tak se něco stihne i během čekání. Tohle celé trvá tak do půl 1 a většinou se toho ještě moc natočit nestihne. Takže čekáme, až se dotočí jiné věci. Touto dobou přichází náš host, který podstupuje také celkový styling a natáčí svoje obrazy. Každý host s námi stráví cca tři hodiny. Když jsme nachystané obě dvě, je řada na nás, přichází naše chvíle. Natáčíme své dialogy, stand upy, přirozené dění v obchodním centru, různé záběry s hosty a pořád dokola. Dokud nejsme všichni 100% spokojení. Aby se udělal jeden dobrý záběr, musí splňovat několik faktorů : bezchybná technika, světlo, vyhovující místo – a moderátorský výkon :-). A ještě mnoho dalšího. Není to fakt jednoduché…

IMG_4693

IMG_4759

No a natočení jednoho jediného dílu trvá cca do 16:00. Poté přichází díl druhý a vlastně se opakuje stejný proces od začátku. Líčení, styling, nový host, záběry a finální ufff …..a máme to za sebou. Poslední díly se natáčely trochu v jiném časovém harmonogramu a podařilo se nám skončit i jednou v 17:00.

IMG_5288

Bývám za ten den opravdu hodně unavená, ale i přesto sednu do auta a odjíždím směr České Budějovice. Celou cestu si v hlavě přehrávám průběh celého natáčecího dne a přemýšlím nad sebou, co mohlo být jinak, co lépe… Po prvním natáčení jsem odjížděla domů skoro s brekem, že jsem tak strašně katastrofální, ale po druhém už s úsměvem na tváři. A pak se to tak střídalo…:-)

IMG_5391

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

V každém díle vám představíme vždy jeden kousek oblečení a to jak v trendy, tak v nadčasové variantě. Spolupracujeme s Arkády, takže všechno oblečení, jež máme my nebo host na sobě, je z prodejen Arkád.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_5289

Finální podobu, kterou vidíme každé pondělí v 21:45 a v sobotu reprízu17:00 má na svědomí naše skvělá kameramanka Mirka Flam. Někdy ji fakt lituju, protože vidím, jaká je s tím práce. Ale Mirka je profesionálka a na kráse pořadu má obrovský podíl. Díky. Má to šmrnc, je to dynamické a troufám si říct, že i užitečně informativní.

IMG_4712

 

No a tohle všechno se mnou absolvuje moje malinkatý miminko. Doufám, že mu je tam fajn. No máma je trošičku éro, tak uvidíme, jaký to na něj bude mít vliv.:-)

PS.:Jak se vám pořad DRESS UP líbí? KISS Vaše Baruš

I WANT TO INPSIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS