Home BK style OUR LIVES…

OUR LIVES…

28.6.2015 10 comments

AHOJKY….:-)

IMG_0346

Někdy se každému z nás v  životě přihodí něco, co nám dokáže kompletně změnit život…

IMG_0364

„Jsou to naše cesty, které nás vedou na ta neočekávaná místa, o kterých nemáme ani ponětí, že existují…. to se stává“. Platí to v pozitivním a – bohužel – i v negativním smyslu.

IMG_0392

IMG_0383

Náhodná potkání, pracovní nabídky, životní změny, nezapomenutelné zážitky, pády, nemoci, nové lásky, zklamaní, zlomená srdce, velká rozhodnutí a mnoho dalšího nám dokáže v momentě náš život totálně převrátit. Nebo ho alespoň zásadně ovlivní a my se k tomu musíme nějak postavit, přijmout, přizpůsobit se.

IMG_0465

Když nám do života vstoupí něco tak velkého, co nás přinutí k jednání a nějakému činu, když musíme udělat nečekanou změnu, mnohdy od základů překopat své plány, je to vždy velký krok, vyžaduje velké odhodlání, sílu, motivaci a vůli.

IMG_0423

IMG_0436

Přátelé a rodina vám jistě budou oporou, ale stejně ten finální závěr a tíha z toho všeho bude vždy na vás.

IMG_0393

IMG_0386

Jak vy se perete s vašimi životními změnami, zásahy osudu? Co děláte, když se máte rozhodnout mezi skvělou pracovní nabídkou ze zahraničí, která by už nikdy v životě nemusela přijít a vy máte docela dobrou práci tady? Když tu máte přítele, který vás miluje, ale vy se rozhodnout musíte. Možná by vám ta změna změnila život….jenže nevíte, jestli k lepšímu, nebo naopak…Jak to vyřešit?

IMG_0366

IMG_0378

Jak se zachovat, když vás partner požádá o ruku a vy se necítíte na to, říct ANO? I když ho moc ho milujete, připadáte si na to moc mladá, nepřipravená nebo máte právě slibně rozběhnutou karieru a ta se zatím s tímto krokem sloučit nedá…nebo chybí solidní zázemí, bydlení…?

Jak jste se poprali s tím, když vás zradil někdo z přátel?

Jak jste zvládli odchod vaši milované bytosti?

Jak vás změnila nová láska?

Jak vás změnilo těhotenství?

Jak jste vyléčili vaše zlomené srdce, když vás opustil partner?

Napište mi o těch zlomových momentech, kdy jste museli skutečně zabojovat a změnit svůj život. Ty pozitivní i negativní situace. A jak to finálně dopadlo? Rozhodli jste se správně? Dopadlo to podle vašich představ?

IMG_0356

IMG_0409

IMG_0413

Velmi ráda bych si vyslechla vaše příběhy ze života…Stále jen píšu o sobě, ale hrozně by mě zajímaly i VAŠE životní zkušenosti, řešení situací, do kterých se může dostat kdokoliv z nás. A ráda bych vás také trochu blíž poznala :-)

IMG_0428

IMG_0460

IMG_0353

Photos by Mickey Grab

Jacket: Mango / now in sale HERE

Overall: H&M ( limited edition ) / BK ESHOP

Shoes: Gucci ( now 50% sale in Gucci )  / Alternative

Handbag: Dior ( old ) / Alternative

Sunglasses: Dior / new collection

PS.: Těším se na to, že se jejich čtením (třeba při ranní kávě) nejen poučím/e/, možná získám/e/ pro sebe nejednu cennou radu, ale hlavně se navzájem víc přiblížíme. Určitě bude zase o čem přemýšlet :-D!!! Děkuju. KISS Vaše Baruš

I WANT TO ISPIRE YOU BECUASE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS