Home BK style Out Of Control

Out Of Control

14.8.2016 1 comment

Out Of Control……tento název v budoucnosti určitě ještě uslyšíte, o tom jsem naprosto přesvědčená:-)

Ale než se tento utajovaný projekt stane skutečností, budu o něm chvíli básnit a napínat vás.

Přiznávám, striktní pravidla / jak správně žít svůj život/ ráda nemám a extrémně se podle nich neřídím. Ráda si z nich i občas trochu vybočím. Mockrát mě šlo hlavou, kdo je tady vlastně nastavil? Jak nám všem někdo může udávat jednotný směr…Když jsme si všichni rovni a naše země patří nám všem. Co to je za mocnosti? Když se budeme bavit v rovině teorií….prý jsou to ty staré bohaté a mocné židovské rodiny, roztroušené po celém světě ? I to jsem slyšela…

Samozřejmě vím, že bez určitých pravidel by se žít nedalo. Ale ta podstata, ta myšlenka ….už to slovo PRAVIDLO/ NAŘÍZENÍ / ZÁKON ve mě občas vyvolávají pocity k zamyšlení ….a někdy i pocity rozčilení.

A proto je tedy někdy ráda “poruším“ a občas ráda vybočím z daných stereotypů…

Projekt – říkejme tomu tak pracovně – bude mít název , Out Of Control by…….To vám brzy osvětlím. A proč tento název? Protože lidé , kteří se na něm se mnou spolupodílejí – moje kamarádka a on Hlavní utajovaná osoba – jsme někdy tak trochu mimo kontrolu….Milujeme hlášku YOLO, ale té bylo a je všude už hodně. Chtělo to vymyslet něco kreativnějšího a originálnějšího. Snad se povedlo…

Vždycky mě bavilo tvořit a pobývat mezi umělci. Baví mě jejich životy, smýšlení a ten jejich osobitý pohled na svět…Baví mě jejich hodnoty a hlavně obdivuji vášeň, s jakou vše dělají. Vždy si od takových lidí hodně vezmu , jsou pro mne v mnohém inspirativní. Umělec je člověk, který něco umí lépe než ostatní, je v tom výjimečný. Je to člověk, který dělá svůj koníček jako práci, a to bez ohledu na finance a slávu.

Trochu jsem vám tu napověděla, o co se bude jednat….a teď vás nechám tápat a přemýšlet nad tím, co by to tak mohlo být.

No a jak teď koukám na ten můj článek, tak je to takový guláš myšlenek …od každého něco….Nemusíte se ale bát….Brzy vám to vše prozradím.

DRESS: H&M

SHOES: Fiorentini +Baker

JACKET: ZARA

HAIRBAND: ZARA

HANDBAG: Jimmy Choo

 

PS.: Tak co, kdo je tady také někdy OUT OF CONTROL?????????????????????????? KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVEPEACE

 

RECENT POSTS