Home BK style Passion

Passion

24.3.2015 7 comments

DSC_2093

Ahojky, jako každý člověk i já mám v životě spousty lásek a vášní. Musím prvně zmínit dobré jídlo, bez kterého se určitě neobejdu. Pak hned lásku k životu se vším všudy, vášeň pro cestování, které pozměňuje můj život a pohled na něj. Patří sem i moje práce, která mě naplňuje a baví. A láska k bližním, bez níž bychom svůj život promarnili .

Ten příjemný pocit nadšení, očekávání, zvýšený tep a bušení srdce, někdy i to šimrání v bříšku – to jsou mé pocity, když se mohu více věnovat některé ze svých lásek. Uvědomuji si, jak jsou pro mě nenahraditelné, co od nich získávám.

DSC_2080

Takové šimrání mívám i pokaždé, když odjíždím někam na trip. Jsem vzrušená, že uvidím něco nového, zajímavého a dosud nepoznaného. Něco, co mě třeba překvapí a obohatí. Ta představa, co mě čeká, jaké vzpomínky si přivezu, koho nového poznám, jaké budou zážitky a zkušenosti…To je pro mne adrenalin a velká PASSION.

Hodně podléhám citům a pocitům. Když mě poprvé políbil manžel, v ten moment by se mi určitě “krve nedořezal” přes tu sílu citu a vášně. A dopadlo to tak, že budeme spolu brzy slavit krásné páté výročí. Vášeň + láska jsou ty nejbáječnější city.

DSC_2104

Jídlo je, bohužel ( ale i bohudík), mojí další velkou vášní. A když zažívám nad něčím skvělým – jak se dnes říká – “gastronomický orgasmus”, jsem v sedmém nebi.

Ohromný pocit radosti a uvolnění se mi dostavuje i třeba po hodině běhu po pláži nebo po dvou hodinách Bikram jógy. Po těle stéká slaný pot, srdce mi buší jako o závod… a já jsem šťastná, jakoby příjemně omámená. Bezva pocit.

DSC_2092

Kolikrát se musím až smát, co ve mě móda a třeba kabelka od Chanel ( kterou jsem si koupila v Beverly Hills ) dokázala vyvolat za vášně a vzrušení v jednom :-)

DSC_2099

Ale hlavně – je tu moje vášeň pro ŽIVOT jako takový….To je to nejpodstatnější a myslím, že právě tohle hodně lidem dnes chybí. Nedovedou se nadchnout, vnímat to pozitivní a z toho se radovat. Škoda.

DSC_2115

Pokud budeme svůj jediný život žít s vášní, budeme nacházet lásky, vztahy k různým koníčkům, podněty, které by nás dříve ani nenapadly. Objevíme mnoho dalšího nepoznaného a hodného naší pozornosti. Je spousta věcí a lidí, pro které vám může srdce začít bít a je škoda se o ně ochuzovat.
Proto nikdy nesmíme vzdát hledání vášně – pro cokoliv. A když přijde, je třeba si ji užít, procítit, hlavně NE ji v sobě dusit…!

DSC_2120

Pamatujte moje oblíbené YOLO – you only live once ( žiješ jenom jednou )

DSC_2111

Co je vaší nej vášní ? Kdy jste zažili ten nejvášnivější pocit ?

DSC_2102

Photo by Martina Matoušková

Jacket: Diesel ( old )

Top: Mango / Alternative

Jeans: Replay SS15

Shoes: Jimmy Choo

Bag: Vintage

Sunglasses: Ray Ban ( 15% sleva na veškeré zboží kód: BKBlog )

Bracelets and Necklace : Spirit Beads

PS.: Tak šup, šup…Pojďte žít a ne jen přežívat. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS