Home BK style Quick NEWS

Quick NEWS

4.6.2016 6 comments

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zdravím všechny z Brna. Mám teď asi 5 minut na to, abych vám napsala pár slov. Dnešní post tedy nebude o dlouhém čtení, ale jen o outfitu, který jsem fotila týden zpět ( ani přesně nevím kdy ), během poletování po pracovních schůzkách.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Musím se vám pochlubit, vyšlo mi pár super pracovních příležitostí, za něž jsem moc vděčná. Mezi ně patří například i spolupráce s IGY CENTREM v Českých Budějovicích. Jsem šťastná, že i v jižních Čechách budu mít “do čeho píchnout“. Je to pro mě další výzva a doufám, že naše spolupráce se bude ubírat jen a jen pozitivní cestou.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A pro ty, kteří netuší, co IGY centrum je:-D : pro mě jediné obchodní centrum v okolí, kam může člověk zajít a něco pěkného si na sebe pořídit. České Budějovice nejsou totiž příliš na FASHION zaměřené. Našla jsem si tu jen pár obchodů, které mě oslovují a jsem schopná se tam obléct.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No a to je vše. Malinký se už stejně budí a já musím letět. Máme před sebou dvě návštěvy…. a grilovačku. Doufám, že i vy máte příjemný víkend.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PHOTOS by Domča

JACKET: Diesel

TOP: LINTERS FASHION

JEANS: Replay

SHOES: Jimmy Choo

HANDBAG: Gucci

 

PS.: Mějte se krásně a brzy na viděnou. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

 

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS