Home Collaborations Spirit Beads

Spirit Beads

20.2.2015 1 comment

Ahojky, tak jak je? Že dnes nemáte právě dobrou náladu? To nevadí…Od toho jsem tady já, abych se vám ji pokusila zvednout :-)

Prostřednictvím kamarádky jsem se seznámila s Jarmilou, která se rozhodla začít tvořit něco z lásky, něco, co má smysl a dělá nás to navíc krásnějšími. Něco, co je zároveň i super cool, má to hlubší význam a dodává to pozitivní energii.

O co jde? To “něco” jsou náramky a náhrdelníky ze semínek Rudrakshi. Právě díky tomuto nevšednímu materiálu nejde pouze o obyčejný náramek, ale náramek s určitým významem, posláním, přáním …Tyto korálky v sobě nosí po tisíce let duchovní a léčivé účinky, vytváří silnou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši. Dokáží i změnit karmu nositele a vedou ho přirozeně po pravé cestě za tím pravým účelem.

IMG_3410_Fotor_Collage_FotorRudraksha

– Je přírodní semínko z věčně zeleného stromu Elaeocarpus ganitrus, který roste pouze v Himalájích, Nepálu, Indiina častích jihovýchodní Asie.

– Vytváří obrovskou pozitivní energii pro tělo, mysl a duši.

– Tlumí stres a pomáhá se lépe vyrovnat se starostmi, a tak zklidňuje smysl.

– Přináší jasnost, zostřuje mysl a zvyšuje sílu intuice.

– Zlepšuje koncentraci a má protistárnoucí účinek.

– Studie také ukazují, že muži i ženy pociťují zvýšenou výkonnost a energii už pár hodin po nošení/kontaktu s pokožkou.

Vzhledem k tomu, že za firmou SPIRIT BEADS stojí neskutečně pozitivní, přátelská a usměvavá slečna, tak vám určitě tyto náramky a náhrdelníky pozitivní energii a úspěch přinesou.

O pozitivní energii mluvím docela často, protože jsem přesvědčena o její maximální důležitosti a nezastupitelnosti pro náš spokojený život.

Když jsem se s Jarmilou potkala ( návrhářka náramků ), z naší schůzky jsem odcházela rozzářená jako sluníčko. Měla jsem pak celý den super, naplněný nově získanou energií. Ihned jsme se domluvily na vzájemné spolupráci. Jak už víte, ráda podporuji zajímavé, neotřelé a kreativní projekty, firmy a značky. To mě moc baví, zvláště pak, jedná-li se o tuzemské tvůrce .

PS.: Jak se vám líbí? Už jste na tyto náramky někde narazily? KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS