Home BK style Stripes & Lace

Stripes & Lace

14.11.2014 4 comments

IMG_5516

Ahojky, jak se máte? Já jsem docela v hektické náladě, protože dnes nastal den odjezdu tzn. balení,loučení a cesta domů . Jak to máte vy, když opuštíte nějaké místo? I když už se po měsíci tady docela těším domů, protože mi chybí rodina a přátelé, tak stejně jako vždy odjezdy z mých cest a dovolených nemám ráda. Jsou to pro mě smutné dny, které neprožívám úplně lehce. Navzdory tomu, že mám takovou pochmurnější náladu, tak pro vás mám ještě jeden poslední outfit z Marbelly.


IMG_5517

Na tomto outfitu najdete nadčasové kousky, jako jsou černé lodičky, sako a ikonická kabelka od Chanel. Můžete je vždy zkombinovat s módními vychytávkami. Tyto tři věci můžete nosit prakticky ke všemu a myslím, že budou IN i za 100 let :-).

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Co říkáte na kombinaci pruhu a krajky na tomto tričku? Mě moc baví!!! Proužky ve mně vzbuzují  “sportovního” ducha a krajka tomu dodá zase trochu sexy nádech. Super kombinace k džínům. Ideální pro ty, kteří nechtějí působit prvoplánově sexy. No a málem bych zapoměla, proč jsem z tohoto trika tak unešená…jeho CENA :-). Za 199 kč v Mangu. Jupííí. Tohle mě bavííí:-)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Top: MANGO ( similar )

Jacket: ZARA ( similar )

Blazer: ZARA

Bag: CHANEL

Shoes: Gianvito Rossi

PS: Loučím se s překrásnou Marbellou posledním outfitem, který jsem udělala na půdě Španělska a děkuji za krásný měsíc.Bylo to super!!! Poslední sbohem ale budu dávat ještě jednou a to v pondělí skrze poslední TRAVEL POST o Marbelle, kde se dozvíte ještě nějaké info. Tak se nechte překvapit :-). Ještě jsem vám chtěla moc poděkovat za vaší přízeň a denodenní podporu. Moc si toho vážím. Kiss Vaše Baruš.

I want to inspire you because you are inspiring me

 

WITH LOVE

 

RECENT POSTS