Home BK style Sun in the Soul

Sun in the Soul

11.4.2017 1 comment

Na moji poslední otázku / Jak si představujete ideální prožití slunečného dne?/ dorazilo tolik skvělých a inspirativních odpovědí!!!!…..

Zjistila jsem, že každý má sice své individuální sny a představy, ale z 80% tam je obsažena jako nejdůležitější láska vašich bližních…. O tom bych mohla psát do aleluja, a tak se vám pochlubím také já se svojí představou . Třeba v ní najdete trochu inspirace i vy.

Ale ještě před tím připomínám – tato soutěž stále probíhá na IG pod fotkou z eventu u příležitosti představení nového parfému Loccitane – Terre de Lumiere…Nevím, jestli jste to zaregistrovali, když tak se mrkněte na poslední článek, je tam celá akce a tento outfit jsem na ni oblékla :-). Kluk jak buk :-)

O svém slunečném – sluníčkovém dni mám představ víc, určitě není pouze jedna jediná, ale všechny tady fakt popisovat nebudu. Tak trochu spolu ale všechny souvisí.

PŘÁTELÉ

Mým dlouholetým snem byla dovolená s kamarádkami, kdy do nás budou od rána pálit sluneční paprsky, moře bude šumět a omývat naše těla, objeví se vypálené trojúhelníky na prsou, slzy smíchu nám budou rozmazávat make up, nebudou chybět skvělé drinky a naše střevíčky budeme mít z večerních tanců prošoupané. Domů si povezeme mraky vzpomínek a nikdy na společné zážitky nezapomene….

LÁSKA

Ty a já, jen my dva….celý den dělat jen to, co druhému na očích uvidíme…Ten slunečný den začít východem slunce na pláži a ukončit ho tamtéž polibkem při západu…Jen být spolu a nic neřešit. Prostě mít konečně ten ČAS a užít si ruku, objetí, pohledy svého nejmilovanějšího.

KUBÍČEK

Od rána si stavět z písku hrady, smát se, objímat, učit se a nikam nechvátat. Dělat vše s klidnou hlavou a vidět své dítě spokojené a šťastné, že jsme tu spolu, jeden pro druhého. Být v ten den jen a jen jeho. Bez telefonů, povinností, starostí. A jestli ty paprsky slunce budou u nás doma nebo v Thajsku, je mi naprosto jedno.

Photo by Domi

A pokud by se jednalo přímo o tento okamžik, pak bych se viděla právě v Kalifornii. Moci se probudit s výhledem na oceán, vidět svého syna s manželem hrát si na písku, já jen tak v košili v klidu připravím snídani a dám si svoje oblíbené Matcha Latte. Poté nazuji svoje “oškrondané” tenisky a jdu se proběhnout- jen já a moje oblíbená hudba- kolem oceánu. Někde se zastavím, čučím do dálky a přemýšlím o sobě, o životě….Vrátím se a jsem se svojí rodinou, jenom tak se poflakujeme po Manhattan Beach. Zajdeme si na pořádného Cheesburgra. Pak zpět na pláž …lehnout a odpočívat. A těšit se, jak se večer krásně načančám a půjdeme někam s přáteli posedět a popovídat, pobavit se…. Večer bude končit určitě někde na pláži, kde můžeme jen tak sedět a rozdýchávat náš prožitý /možná i trochu bláznivý/ den a večer. Nebudu se muset strachovat, že musím spěchat domů nebo že ráno budu nucena vstávat v 6, protože tam budu mít svoji maminku, která se o vše postará. A nejraději bych svůj superden završila ranním hikingem, poslední skleničkou při výhodu slunce……… a pak se skutálím dolů :-)))))

SUIT: Trussardi Jeans

HANDBAG: CHANEL

SHOES: Christian Loboutin

HAT: Tonak

JEWELRY: Kateřina Sochorová

PS.: Měla jsem dnes být na dvou moc hezkých akcích, ale rodina je FIRST…Ne vždy se dá vše skloubit. Krásný večer

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

 

Elite Bloggers – Content Marketing

RECENT POSTS