Home BK style Symbol / Fashionable Cities

Symbol / Fashionable Cities

29.5.2015 6 comments

IMG_9307

Ahojky, po dlouhé době jsem tady s OUTFIT postem, který je velmi pohodový a nenásilný. Určitě i vy něco takového či podobného najdete v šatníku a u mě se jen můžete nechat inspirovat, jak to třeba zkombinovat.

IMG_9308

IMG_9309

Dneska jsem před sebou měla celý den lítání a byla jsem v jednom kole. Ráno posilka ( no nebudu vám nic nalhávat, ale týden v LA mě pěkně poznamenal – Hamburg s hranolkami ve 4 ráno dvakrát v týdnu není zrovna úplná pecka pro tělo :- )), focení pro Team Symbol4you s Danuškou a Mišou ( tam, jak jistě už víte, máte 10 % slevu – kód: BKBlog ), velký nákup, pár zastávek na úřadech, které k smrti nesnáším a pár restů, které jsem dnes už musela dodělat. Jo a abych nezapomněla, odeslala jsem mým užasným zákaznícím zboží z eshopu, kam přibylo nové zboží. Takže to dnes na nějakou velkou stylovku v HighHeels fakt nebylo :-).

IMG_9279

Moje kamrádka Danuška, která děla vlastoručně tyto krásné náramky, náhrdelníky a nově i prstýnky :-)

IMG_9318

Většinou během týdne nosím pohodlné oblečení, které mi umožní dělat všechno. Navíc – tady v Českých Budějovicích chodit v podpatcích a šatech ( neboli trochu elegantněji ) není úplně to pravé ořechové. Někdy mě to opravdu mrzí, ale není to Fashionable city. Třeba se to někdy změní, lidé tady módu začnou více vnímat a oceňovat originalitu. Přestanou se pohoršovat, když je někdo oblečený trochu nezvykle, možná i výstředně a když nemá “uniformní kostým” spolu s další stovkou kolemjdoucích občanů.

IMG_9311

Teď koukám co to je na tý podrážce ??? Fuj :-)))) Já takový detailista a nevšimnu si toho…PANEBOŽE

IMG_9312

IMG_9303

A když už jsme u těch Fashionable cities – víte, které jsou ty TOP? Je to samozřejmě NYC, Los Angeles, Singapore, Madrid, Tokio, Berlín, Řím, Amsterdam, Milano, Barcelona, Londýn a samozřejmě Paříž. Mně je avšak osobně nejbližší styl LA, ale to už jistě tušíte, protože o tom píšu skoro všude…:-)

IMG_9322

Kdyby někoho zajímalo co mám na fotkách za rtěnku, tak je to Too Faced – odstín Metallic Dream House

IMG_9320

IMG_9319

Která z těchto metropolí je vám stylem nejbližší ?

Photo by Dolphin Media

Jacket: Armani Jeans / Alternative

Top: NewYorker

Jeans: ZARA ( BK Eshop )

Shoes: Botovo

Handbag: LOVELILI

PS.: Děkuji za vaše milé komentáře k TRAVEL POST o USA a k výročí mého blogu, jak tady na blogu, Facebooku, YouTube, tak do emailu. Moc si toho vážím. Užijte si páteční večer. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS