Home Collaborations Tea Time

Tea Time

19.11.2017 3 comments

Je právě 17:00 a tohle je čas, kdy se v Anglii chodí na čaj o páté. V první řadě – než Vám přestavím to, co bych ráda – se vás zeptám, jaký máte vztah k čajům….Kladný či záporný?

Pokud kladný, pak pokračujte ve čtení dál. Kromě toho, že vám dnes představím čaje Kusmi Tea a Love Organic, nabídnu vám na jejich zakoupení slevu na www.kusmitea.cz 20%, která platí od 10.11 do 24.11 při zadání kódu : BK20

Takže to je další výzva, proč číst dál……

Abych se přiznala, nikdy jsem nebyla /a stále také nejsem/ ohledně čajů žádný odborník, nikdy jsem se o ně ani nijak extrémně nezajímala….Až teď přišla změna. A proč????

Vždycky jsem mívala ráda zelené čaje, ovocné, ale jejich kvalitu jsem nijak nesledovala a hlavně jsem tomu ani nerozuměla. Dneska už ale vím, že na kvalitě zaleží, stejně jako u kávy a dalších pochutin.

Nikdy by mě nenapadlo, jak moc mě čaje mohou oslovit, a že se stanu doslova milovníkem Kusmi Tea a Love Organic.

Od Kusmi Tea jsem si nejvíc oblíbila DETOX, BOOST, SWEET LOVE,…také jejich WELLNES řadu a veškeré zelené čaje…., z řady LOVE ORGANIC – SUMMER IN LOV..No, jak tak koukám, tak vlastně všechny . Úžasně, překrásně voní, že to je to až neskutečné. I přes plechovku je cítit jejich vůně. Navíc – tyto čaje z řady Lov Organic jsou vhodné i pro děti! Já ho třeba připravuji Kubíčkovi každý den ráno.

Kusmi Tea je na trhu od roku 1867 a má tudíž už dlouhou historii. Už nic víc psát nebudu, ale chci vás trochu nalákat, doporučit vám možnost vyzkoušet si sami a posoudit, jestli jsou tyto čaje opravdu něco tak výjímečného, delikátního a účinného, jak se jeví mně.

PS.: Že mají ten nejkrásnější design na světě, poznáte, pokud navštívíte jejich prodejny. A až je uvidíte a navíc ucítíte,.. nadchnou vás také. Jsem moc zvědavá na vaše názory. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

 

 

 

RECENT POSTS