Home BK style Two events in one day…

Two events in one day…

13.6.2015 2 comments

Ahojky! Nevím, co se to děje, ale co jsem se vrátila z USA, jsem opravdu v jednom kole. Stále někde lítám. Možná bych se měla na chvíli zastavit, ale to by mě zase asi nebavilo :-). Jestli sledujete můj Instagram, pak víte, že jsem byla na pár dní v Praze. Měla jsem tam jednak pracovní povinnosti a navíc jsem byla pozvána na dvě akce.

IMG_9928

IMG_9926

Upřímně přiznávám – na akce často nechodím a nikdy jsem nechodila. Avšak moje dnešní práce bloggera si to vyžaduje a občas někam vyrazit musím. Samozřejmě si musím vybírat.. Kdybych měla absolvovat všechny akce, kam mě pozvou, doma nejsem vůbec….A právě tentokrát mi to vyšlo a mohla jsem se zúčastnit jako porotce soutěže Maturantka 2015 ( vyhrála ji moje favoritka Kristýna Zevlová) a také oficiálního otevírání butiku Asteria, kam mě pozvala Nikoleta z DOCA . Asteri je specializovany butik s řeckou módou. Znacky DOCA, Estel, Paranoia. Potkala jsem se zde s pár známými a konečně jsem poznala i některé bloggery osobně.

IMG_9931
Dalibor a Janička Bond z LOVE-FASHION. I v tomto světě bloggerů jsou opravdu fajn, milí, pozitivní a přející lidé. Ještě mi tam chyběla Janička, která doplňuje tuto trojici blogerů z LOVE – FASHION :-(. Příště to snad vyjde nám všem :-). A ještě jedna věc…super, že i kluci začínají blogovat a nebojí se ukázat, že módu milují. Dalibor má opravdu skvělý styl, který je mi velmi blízký.

IMG_4323

IMG_9918 IMG_9859_Fotor

Dress: DOCA

IMG_9879_Fotor

No commnet…:-)

IMG_9910

IMG_9886_Fotor

Selfie musí být!!!

IMG_9929

Byl to moc příjemně strávený den a večer. Až na to, že jsme po ukončení Maturantky měly s mojí kamarádkou odejít rovnou domů….. a ne jít ještě na drink! Nevím, asi už jsem na to stará, ta rána jsou pak pro mě horší a horší…:-)

IMG_9924

NO, tak to bylo ve zkratce pár slov co se odehrálo v týdnu a já teď odjíždím do Brna. Mám si vyjet s partou přátel na kola, tak se moc těším a v nědděli focení. Nesnáším auto a řízení :-). Hrůza

IMG_9925

Photo by Mickey Grab

Dress: LUKÁŠ MACHÁČEK

Jewelry: Jugar N spice

PS.: Mějte krásný víkend a užívejte sluníčka. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS