Home Travel WEST PALM BEACH

WEST PALM BEACH

17.11.2015 11 comments

Krásný nový týden a dnešní sváteční den. Jste ode mne zvyklí číst spíš pozitivní články, ale dnes to bude – BOHUŽEL – i trochu smutnější. I když se jedná o TRAVEL POST z FLORIDY….)

IMG_8723

IMG_7022

Doufám, že v novém týdnu přijdou i nějaké pozitivní zprávy. Něco se třeba už zítra změní a situace ve světě se začne konečně řešit. Tohle přece NE!!! Nechci si už utírat slzy a koukat na tak tragické zprávy. Jak už o teroristických útocích, tak o dalších negativních novinkách, kterými se to jen hemží, kam se podívám.

IMG_7200

IMG_8667

Vrátila jsem se po třech týdnech ze slunné Floridy, kde jsem skoro zapomněla na realitu a tak celkově jsem zpomalila. Užívala jsem si společnosti manžela, nejlepších přátel, sluníčka, dobrého jídla, moře a milých lidí. Měla jsem čas hodně přemýšlet o mé nastávající roli, roli Maminky. Dostala jsem se do celkového útlumu a nebyla jsem schopná ani moc komunikovat, psát zprávy, natož telefonovat. Byla jsem zpomalená i co se týče práce. Znáte tento pocit? Někam odjedete a totálně vás pohltí místo, kde právě jste,…že zapomenete skoro na vše a jste ke všemu laxní. Byl to ale velký relax a oddech.

Normálně se na zprávy snažím moc nedívat, protože mě vždy zklamou a rozhodí….Protože jsem ale byla déle pryč, řekla jsem si, že se mrknu….A to jsem tady zírala !!!

Přijedu do Čech a jako kdyby se rázem spustila lavina problémů, negativity a velkých tragických událostí. Celý víkend jsem četla a poslouchala, co hrozného se stalo. Kdo komu ublížil a jak jsou lidé nešťastní. Co se to s tím naším světem děje??? Je mi z toho upřímně zle a smutno. ( A ještě to hrozné depresivní nedělní počasí… ) Včera jsem byla tak strašně smutná, že jsem to oplakala.

Nemám ráda negativní věci, často se cíleně vyhýbám i informacím o nich. Tohle je už trochu moc !!! Nedokážu pochopit, proč – když je náš svět tolik krásný – se do něj snaží někdo vnášet zlo, hnus, smrt a bolest… Budu se modlit za to, aby se současná hrozivá situace co nejdřív vyřešila. Aby pro slušné lidi zase nastal klid a mohli žít svůj šťastný, pokojný život. Aby se lidé měli rádi…Je to tak moc??

JetLagNo problem if you can go at 5am to workout #nobodycantstopme #minimi with #me #prego #pregnant #happiness #betterday #bkgoestopalmbeach #florida #morninglikethese #loveit #bksporthealth #workout #lululemon #withlove

IMG_7059

A už dost a jdeme k tomu pozitivnímu.:-) Užijte si fotečky a pár slov…

IMG_7328

IMG_7359

O Floridě vám už žádné velké NEWS nenapíšu. Těch už bylo mnoho a můžete si je připomenout v mých TRAVEL POST. Ale protože jsem zvědavá a vždy chci něco nového objevit, tak pro vás nějaké nové restaurace a tips na nákupy mám, nebojte se.

IMG_7337

IMG_7194

IMG_7103

IMG_7090

IMG_7943

IMG_7198

IMG_7603

IMG_7646

IMG_7644

IMG_7590

IMG_7142

IMG_8112

Spíš se s vámi ale dnes podělím o své nové pocity. Na Floridě jsem si hodně uvědomovala, že prožívám vlastně poslední trip letošního roku :-) a že se na další dostanu třeba až za půl/tři čtvrtě roku. Pro mě, jako totálního závisláčka na cestování, to bude docela fuška, myslím…. Další velkou proměnu zažívá moje postava. Poprvé jsem tady začala pozorovat větší změny a trochu si i připadat jako velryba, co se opaluje ve stínu :-). Pár dní jsem se necítila vůbec ve své kůži, ale pak si člověk urovná hodnoty a zjistí, že je to vlastně – proti tomu, co za poklad nosí v bříšku – banalita. Pořád ve mě převládá ten krásný pocit očekávání něčeho neznámého, ale díky přátelům i vám – částečně známého. Nebudu se stresovat tím, že se nám život otočí o 180stupňů, ba právě naopak….Jsem za to nesmírně vděčná a těším se. Vždycky zůstanu svá a život budu žít tak, jak si přeji. A navíc to se mnou bude ještě sdílet moje a manželovo “JÁ“, které mě bude svým úsměvem denně dělat šťastnou. SNAD. URČITĚ:-D! Zdá se mi, že některé maminky mají pocit, že to s dětmi veškerý vlastní život končí a předem ho “zabalí”…Já si to nemyslím!!! Je to jen otázka toho, jak se ke všemu novému člověk postaví, co ho vlastně naplňuje, co je prioritou. Proto, jak už jsem se mnohokrát zmínila – ŽENA musí být na dítě připravená a psychicky vyrovnaná s nelehkou rolí, která jí už do konce života čeká. Pak nebude mít pocit, že s dítětem o něco přichází, že se obětuje. To nejcennější, co člověk má – rodina a pocit, že někomu dává život – to je k nezaplacení. ( Uvidíme, jak se pak budu cítit a co budu říkat za pár týdnů, teď to vidím tak…:-)). O všem vás budu informovat. Stejně je fajn, že se mnou velkou životní změnu prožíváte také! Cítíte nějakou změnu i z mých článků? Ani nevíte, jak strašně moc se těším, až toho mého minime uvidím. Nemůžu se dočkat. Těhotenství mi vlastně strašně rychle utíká….nechápu, že už to budu mít skoro za pár.

IMG_7752

IMG_7396

image1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8192

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8647

IMG_8259

IMG_8264

IMG_8537

IMG_8515_Fotor_Col

IMG_8602

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_8522

Pojďme na nějaké ty tips z Floridy. Všem doporučuji si vyjet do Orlanda do SEA WORLD a navštívit třeba Universal Studio. Je to fakt zážitek a určitě to na světě nikde neuvidíte.

Na Halloween jsme byli v Delray Beach – je to taková ulice, která doslova tepe!!! A obzvlášť v tento svátek – nevěřila jsem vlastním očím…Super atmosféra. Všichni, ale fakt doslova všichni, jsou v kostýmech a baví se, jak by jim bylo 15 let. V Delray je super steak house, který se jmenuje – CUT 432. Ve Fort Lauderdale navštivte nejvyhlášenější restauraci na lobstry – Lobster Bar Sea GRILLE. Bomba…

IMG_8329

IMG_8388

IMG_8371

IMG_8369

Také jsme si vyjeli na hokej a byl to opravdu zážitek. Dokonce jsem viděla J.Jágra přímo z první řady :-). Jen mě trochu mrzelo, že nebyla úplně až taková atmosféra, jakou jsem zažívala s manželem v Calgary. Před hokejem jsme se zastavili v nákupním centru Sunrise – Sawgrass outlets. Asi největší obchoďák, co jsem kdy viděla. Určitě doporučuji. Je to ale na celý den a poměrně únavné. Tak hodně sil!!

IMG_8515_Fotor_Collage

IMG_7865

IMG_7787

IMG_7774

IMG_7778

IMG_7896

IMG_7897_Fotor_Collage

IMG_7909

IMG_7936

IMG_8160

IMG_8151

IMG_8146

IMG_8163

V Palm Bech jsme trávili hodně čas na pláži LAKE WORTH. Mají tam super zmrzlinu a  pizza do ruky :-). No a zbytek mých oblíbených míst už znáte z dřívějška. Doufám, že se vám i dnešní post líbil, něčím vás obohatil a inspirovali jste se.

IMG_8130

IMG_8604

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_7553

PS.: mějte se báječně. #PEACE #LOVE #HAPPINES. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS