Home Beauty Where am I going…?

Where am I going…?

28.7.2018 1 comment

Tak nevím….Blíží se konec týdne a já začínám trochu panikařit. Zároveň se ale i strašně těším ( to už déle, ale až teď mám v sobě jakési pochybnosti).

Už jsem to zmiňovala v nejednom příspěvku… pro mě je můj chlapeček čímsi absolutně nepopsatelným a ta láska je snad největší, co kdy byla….Byla vždycky veliká, obrovská, největší, ale teď je období, kdy mi Kubíček dává strašně moc lásky, zpětné vazby a je něco neuvěřitelně zajímavého sledovat ten vývoj, posun…Zatím se mi to současné období jeví jako to nejkrásnější, ale zároveň i to nejtěžší. Ale pozitiva rozhodně vedou. Myslela jsem, že si v životě nemůžu nikdy Kubíčka užívat víc, než když byl to sladké miminko, já na něm denně visela očima a nevěřila, že tohle štěstí potkalo zrovna mě….Chyba a omyl!! I teď na ten náš poklad koukám a opět nic nechápu. Tenhle divous, kluk, co na mě zakřičí 100 krát denně “mami,maminko”, co se umí tak krásně přitulit, ale také pěkně prosadit, to je to moje milované miminko, co tu bylo snad ještě včera….? Úžasné,…zázrak.

No a s takovými pocity se chystám vyrazit na holčičí výlet. Moc se sice těším, ale je mi i úzko a takové smutno, že se až neznám a trochu se toho děsím :-)

Tak už dost sentimentu….

Prostě jedu pryč a musím to zvládnout….

JAKÉ PRO VÁS BYLO JE NEJHEZČÍ OBDOBÍ A ZÁROVEŇ TO NEJTĚŽŠÍ????

Tady jsem vám nafotila pár mých MUST HAVE na cestu…..

Typy na kosmetiku, plavky a celkově moje nezbytnost…

Jeden z určitě mých MUST HAVE z beauty je DAYLONG BB krém. Pokud nemusím jít zrovna na akci, kde je make up nezbytností, tak nosím v létě převážně BB krémy. Tento od DAYLONG má ještě tu výhodu, že má v sobě SPF 50,takže stačí aplikace tohoto krému a máte vše v jednom.

Zajímalo by mě, jestli podle fotek poznáte, kam pak se na dovolenou chystám. Jaký to ve vás vyvolává dojem…..???

PS.: YOLO :-). KISS Vaše Baruš

 

Elite bloggers – Content Marketing

RECENT POSTS