Home Collaborations Airport VACLAV HAVEL

Airport VACLAV HAVEL

23.9.2017 1 comment

Kdopak necestuje rád?? Doufám, že mí čtenáři cestují rádi všichni ! Takže tento článek je přesně pro ně a bude je určitě zajímat.

Z Letiště Václava Havla se mi dostalo nabídky na ZAJÍMAVOU spolupráci. Měla jsem se seznámit se super službou, kterou prý ocením nejen já, ale také vy, každý z mých čtenářů. Takže jsem vyzkoušela ….a je to NAPROSTÁ PRAVDA!!! Tak čtěte dál – o co jsme my, cestovatelé, celou dobu přicházeli:-D! Pokud ovšem nepatříte k té hrstce šťastlivců, jimž je tato služba už známa.

A o co vlastně jde? O Lounge RaiffasenBank a Private Check IN. Jsem nadšená z Private Check – INu. V případě zájmu se stačí pouze 24hodin dopředu nahlásit přes email, udat počet cestujících a poté už jen dorazit na TERMINÁL 2 k informacím. Tady se vás ujme služba, vyřídí za vás odbavení, vytiskne palubní vstupenky a vy si jen nakráčíte po červeném koberci do salónku s příjemným občerstvením. Mě v salónku příjemně překvapil dětský koutek, dále také sprchy a hlavně čistota, což jako máma oceňuji především. A pokud někdo cestuje sám, najde tu i klid na práci či relax. A pozor – součástí služby také je, že 30minut před odletem vašeho letadla vás personál upozorní, že je čas vyrazit na Gate – pokud byste se třeba zapovídali nebo se zapomněli s přáteli u skleničky něčeho dobrého… A teď přichází ta největší pecka na konec – individuální bezpečností kontrola. Znáte ty otravné a nekonečné fronty, pomalé posunování se s kufry, hlídání dokladů sledování času do odletu… tak TADY jste fakt během minuty za kontrolou, v klidu si sjedete jedno patro a jste takřka u svého GATU ( záleží, kde se nachází, ale víc jak 10 min to nezabere )
A abych nezapomněla – skvělé také je, že ze salónku máte stále možnost vyjít si do odletové haly. Což je určitě také velké plus.

Jsem hrozně ráda za možnost vyzkoušet si tuto skvělou službu. A vím, že jí budu využívat. Je to něco, co cestování ještě zpříjemní, zjednoduší – a co hlavně, pro cesty s dětmi to je naprostá bomba.

Doufám, že i vás tato možnost odbavení zaujala. Za vše se samozřejmě platí, ale cena je docela přívětivá. Když si spočítáte čas, nervy, únavu, nepohodlí a útratu na letišti, je to pro většinu opravdu výhodné.

CENA DVĚ OSOBY – 1299,-

AKČNÍ CENA – Lounge a Private Check – in na osobu 999,- a nebo rodinný balíček za 2299,- pro 4 osoby!

Čím jsem starší, víc a víc si uvědomuji, jak důležité a výhodné je využívat různých služeb a následně pak třeba oželet nějaký ten nákup :-D:-D…..

A nejen služeb využívat, ale také se nebát a umět si o ně říct….

Tak neváhejte a vyzkoušejte. A dejte vědět ostatním, jak spokojeni jste byli.

 

PS.: ……KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPRE ME

 

WITH LOVE

 

Content Marketing – Elite Bloggers

RECENT POSTS