Home Travel BERLIN

BERLIN

10.9.2017 3 comments

Krásný den, včera ( ale to už je hodně včera :-)) jsem se vrátila z krátkého Press Tripu v Berlíně. Když mě oslovila firma Ford s nabídkou vyzkoušet si jejich nové vozidlo Fiesta a zároveň to spojit s výletem do míst, kde jsem dosud nikdy nebyla…plus navštívit módní festival Bread and Butter v doprovodu fajn bloggerek, neváhala jsem. Navíc to byla i krásná šance konečně se sejít s Domčou, se kterou se domlouváme zhruba půl roku na kafe a nějak nám to stále nevychází….:-)

Na /pro mne neznámý/ Berlín jsem slyšela jen samou chválu, a tak jsem byla fakt řádně natěšená.

Byl to opravdu “rychlovýlet”. Press tripy takové většinou bývají, ale i za tu kratinkou dobu jsme toho stihly poměrně hodně.

Do cíle naší cesty jsme dorazily v pátek kolem 16. hodiny, během půlhodiny jsme se zabydlely a hned jely/běžely na fesťák. Tam mi hned v prvních okamžicích spadla brada. Super jídlo, super hudba, lidi, atmosféra….Bylo to doslova COOL…Sice toto slovo používám nerada, ale tady mi to připadá asi nejvýstižnější. Jen mě hodně zamrzelo, když jsem se dozvěděla, že tady už v 15 hod vystupoval Wyclef Jean a já ho zmeškala. Pro manžela a pro mě je to jeden z nejoblíbenějších interpretů a moc si ho přejeme vidět naživo. Do plánu si dávám – příští rok se sem na tento festival vydám znovu a užiji si tam alespoň tři dny…..

Druhý den jsme absolvovaly dvouhodinovou tour po Berlíně v doprovodu průvodkyně. Já tohle moc nemusím, raději si místa objevuji sama po svém… Ale tentokrát musím říct, že to mělo svůj význam, protože jsme se dozvěděly hodně zajímavého z historie Berlína a Německa vůbec. A to mě hodně bavilo a hodně zaujalo…..I když to je z velké většiny smutné a spíš hrůzu nahánějící.

Určitě stojí za to podniknout výlet do Berlína, hlavního města Německa, a tak si zpříjemnit třeba nějaký z víkendů.

Děkuji Fordu za možnost zúčastnit se tohoto výletu. Díky vám jsem mohla poznat zase nové místo, kam bych se asi hned tak nedostala…Jsem nyní tak časově vytížená, že musím důkladně zvažovat, kam se vydat a jak to všechno skloubit…Díky, bylo to super!!!

BLACK DRESS/ TOP/SKIRT / GREEN DRESS – MET JEANS

DENIM JACKET – CYCLE JEANS 

 

PS.: Doufám, že vás moje fotky vtáhly a trochu jste atmosféru Berlína cítili….Užijte si neděli. KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS