Home Beauty Diagnostika vašich vlasů….

Diagnostika vašich vlasů….

21.10.2018 0 comment

O této spolupráci se mi píše jedna báseň….Jsem dlouholetá fanynka vlasové kosmetiky Kérastase a tím, že jsme spolu začali spolupracovat, splnil se mi takový můj malý DREAM JOB.

Kérastase Paris je značka luxusní vlasové péče zastoupená v nejluxusnějších kadeřnických salonech na 5ti kontinentech. Značka založená v roce 1964 představuje symbol luxusu, modernosti a jedinečnosti. Díky pokrokovému výzkumu L´Oréal je Kérastase Paris více než 40 let technologickou špičkou v péči o vlasy a vlasovou pokožku a já s tím můžu jen souhlasit.

Jejich výrobky jsem měla možnost používat už od mládí, kdy je používala moje maminka. Byla totiž vlasovou modelkou a právě tyto produkty byly jejími běžnými nezbytnostmi.

Určitě jste si všimli na INSTAGRAMU v INSTASTORIES, že jsem navštívila akademii této značky a  měla jsem možnost vyzkoušet jejich novinku – DIAGNOSTIKU VLASŮ/POKOŽKY. Nevěděla jsem vůbec, jak to celé funguje a jaký může být výsledek, ale moc jsem se těšila ….A opravdu bylo na co..

Myslím,že každá žena by měla pečovat o své vlasy tak, jako o zuby, tělo, pleť!!!!! Vlasy – koruna hlavy – jsou  přece naše vizitka a pokud je máte krásné a zdravé, máte vyhráno, nic je nenahradí……

Proto jsem ráda, že se touto problematikou Kérastase začal zabývat a nabízí službu, která vám pomocí speciální kamery odhalí, poté od A-Z popíše a vysvětlí, jak si vaše vlasy vedou a jaké máte případně problémy!

Super je, že celý proces můžete sledovat a odbornice vám vše vysvětluje krok za krokem. Dostanete do ruky mobil/ipad, kde se promítá to, co se právě děje….Po zjištění stavu vašich vlasů se dozvíte vše, co vám může pomoci ke zlepšení jejich kvality.

 

ZDE JE CELÝ POSTUP:

1) diagnostika vlasů a vlasové pokožky – zde kadeřnice představí novinku v diagnostice – diagnostickou kameru, zanalyzuje vlasovou pokožku a vlasy – vše projde, představí a osvětlí!

2) je stanovena služba na míru – dle výsledku diagnostiky – služba Fusio Dose na míru klientce a potřebám vlasů 

3) je stanovena péče na domácí použití 

Ptali jste se na cenu, kde službu najdete, kdo to nabízí, jak to funguje…..

 

Zde máte odpovědi…:

– V České Republice je 140 Kérastase salónu, které  nabízí ZDARMA diagnostiku vlasů/pokožky!!!

– Diagnostika je zdarma a ostatní procedury jsou vždy podle ceníku daného salónu, takže nelze říct, na kolik celá služba konkrétně  vyjde…(ideálně zavolat si do salonu a zjistit to tam, přičemž v závislosti na tom, jakou péči vlasy vyžadují, je to u každého klienta individuální)

– je také na vás, jestli si produkty pořídíte či ne apod….

– vše je na vás a o domluvě

Podle mého je tohle služba, kterou by měla každá žena, co má o sebe alespoň trochu starost, podstoupit.

Za mě tedy – jedno VELKÉ DOPORUČENÍ.

Budu pak moc ráda, za vaše reakce…:-)

PS.: Je tu 32 stupňů a právě se smažím na lehátku, když dítě spí….Ale jiank nic moc :-) KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

WITH LOVE

 

Content marketing – Elite Bloggers

 

RECENT POSTS