Home Sport/Health/Gastro Super FOOD

Super FOOD

7.10.2015 0 comment

Článek na VAŠE vyžádání :-) na téma SUPER FOOD. Zdravím všechny milovníky zdravého životního stylu. Ty, co si stejně jako já ujíždějí na zdravých vychytávkách a kvalitních potravinách.

Objevila jsem pro vás dva eshopy, které nabízí super potraviny.

GOOD FOOD STORE:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Dováží do Čech superpotraviny, potravinové doplňky a delikatesy, kterých je na trhu stále nedostatek.
– Snaží se vybírat menší, ale špičkové značky. U většiny mají exkluzivitu, často znají i majitele a vždy ví, jaké zásady dodržují při výrobě a při obchodování.

Například – Rejuva je značka přední britské “výživářky” Vivienne Talsmat, která se stará také o některé členy britské královské rodiny. S produkty Pelagonia zase vaří Jamie Oliver – zároveň tento projekt umožňuje obživu zemědělcům v Makedonii. Planet Organic je legendární síť super zdravých potravin. Pro zajímavost….chlorofyl od značky Nature’s Sunshine pije např. Gwyneth Paltrow.:-D

Já jsem si oblíbila Chlorofyl, raw tyčinky a paté.

NATURALIS:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Superpotraviny Naturalis mají řadu certifikátů jakosti mezi něž patří USDA, RAW, BIO, Kosher či Vegan. Tyto certifikáty jsou platné v rámci ČR, EU, USA i zbytku světa. Všechny tyto informace svědčí o prvotřídní kvalitě, původu, zpracování, balení i distribuci. A navíc jsou eco-friendly :-).

Moji oblíbenci – Chia seeds, Goji. Ty používám snad do všech svých pokrmů k snídani.

PS.: Když chcete udělat něco pro lepší kvalitu vlastního života, stačí opravdu málo – jíst dobře a zdravě, přidat vhodné doplňky, zařadit trochu cvičení – pohybu, být více aktivní, myslet pozitivně….a budete se určitě cítit lépe a zdravěji. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS