Home Travel SURF and TRAVEL

SURF and TRAVEL

2.7.2017 1 comment

Před pár dny ( no už je to dýl ) jsem se vrátila z Press Tripu, který měl za cíl podpořit značku SURF/prací prostředky/ a destinaci, kde se celý projekt realizoval. Pro ty, kdo to ještě neviděli na našich Instagramových profilech…. destinace leží ve Španělsku, oblast Asturias a místo se jmenuje Wild House. Uprostřed divoké přírody a kopců s výhledem na překrásnou krajinu, jsme mohly strávit 3 dny. Absolvovaly jsme tady Surf trip s cílem naučit se základům surfování. To se skutečně díky Matějovi povedlo a my si odnesly pár užitečných grifů, ale také poznání, jak moc těžké to je… Hlavně však zůstala touha zkoušet to dál. Teda – aspoň pokud mě se týče.

Tento sport se ukázal pro nás jako velmi náročný. Možná i proto, že my, Češi, jsme se nenarodili u oceánu, nemáme vodu v krvi , nemáme tolik příležitostí, možností denně trénovat. Chce to opravdu hodně energie, sílu a hlavně výdrž, soustavný trénink. Také to chce se nebát, protože člověk má proti sobě obrovský živel a musí přijít na to, jak na něj….A příroda – ta je v tomto opravdu nevyzpytatelná. Je nutné naučit se číst vlny, začít vnímat jejich tlukot ,…. a to se nejspíš nepodaří za dva dny. Nejdůležitější však je odnést si dobrý pocit a zážitek. Což se stalo.

 

Po celý pobyt se o nás staral Vašek se Sandrou ( jejich IG – HERE ), opravdu skvělí lidé. A troufám si říct, že jsem potkala nové přátele….Další z řady těch, co se rozhodli svůj život prožít a ne jen pouze přežít. Spí v autě, pracují na tomto odloučeném místě, které mají rádi. Jsou si tady vzájemně oporou. Sandruš je neskutečně skvělou kuchařkou a ještě teď se mi sbíhají sliny v ústech při vzpomínce na její kulinářské výtvory…Speciálně mi utkvěl její Burger… Lepší jsem snad nejedla. A to jsem se jich v Americe už pěkně naprala.

Zbytek posádky v domě byl pro nás neustále zdrojem skvělé zábavy a pozitivní energie. Člověk si tady znovu uvědomil, co je na světě nejdůležitější a jak málo toho vlastně k životu potřebujeme. Stačí milovat krásy světa, co se nám tu nabízejí… a budeme hned o něco šťastnější. Nějak mi přišlo, že se tam život zastavil, osazenstvo domu zapomnělo trochu na realitu. Žijí pro každý nový den, pro každý jeho okamžik, pro všechny krásy života.

Moje Míša a náš první společný trip od roku 2005 co se známe z dob MISS….Řekla bych, že jsme obě dvě duší děti / trochu blázni / a nikdy nevyrosteme…Říkám si, je na tom něco špatného, když je mi už skoro 30, jsem vdaná a mám dítě? Můj názor : jsem takto šťastná a jestli se to někomu nelíbí, tak má smůlu :-). Stejně vás lidi budou soudit, i když pojedete podle “osnov”. Bez Míši, by pro mě tento trip byl poloviční a takovej pekáč buchet, co jsem si přivezla ( ne z cvičení, ale smíchu ) jsem dlouho nezažila. Děkuji ti, že tě v životě mám. Sledujete její IG HERE :-)

Chtěla bych moc poděkovat za příležitost zúčastnit se tohoto surf tripu…Celému týmu Surf and travel, mamams and tapas, wild house a hlavně projektu , který jsem podpořila – pracímu prášku Surf. Ten nám všem tento trip umožnil zrealizovat. Děkujueem!!!

A hlavně jsem vděčná za tu super partu holek a lidí, kterou jsem poznala. Ráda jsem s vámi prožila tento víkend a doufám, že jste si to užili, stejně jako já.


PS.: Život nám na každém místě může ukázat nepoznené a potkat nové známe….KISS Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU INSPIRE ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS