Home BK style GRAFFITI

GRAFFITI

29.5.2014 7 comments

Ahooooj

Tak je tady můj první outfit :-) Musím vám upřímně říct, že jsem měla trochu jiné představy  o tom, jak bude moje první focení vypadat. Měla jsem vymyšlené místo, počasí:-) a outfit. Nic z toho nevyšlo. Hlavně to počasí!!!!! To je hrůza co?? A dnes jak přes kopírák!!!  Takže hezkého počasí bych se asi nedočkala a mohla bych taky čekat do aleluja. Proč to nebylo podle plánu …no to jsem prostě já. Po cestě na sraz s mojí kamarádkou jsem uviděla na zdi budovy graffiti. Šla jsem chvíli dál a pak mi hlavou prolítlo : „To bylo, ale je zajímavé místo“. Tady by mohla být super fotka. Poprosila jsem kamarádku, aby mě vyfotila. Bylo to spontánní, bláznivé , tak jako já. Dokonale mě to vystihuje, jak ten moment focení, tak místo. Takže z neplánovaného se stalo osudové a první post of My style byl v Praze na rohu ulice . Která ani nevím, jak se jmenuje. Miluju dělat neplánované věci. Jak říkám: Unexpected moments are the best nebo „Over-planning kills magic“.

IMG_6231

Naštěstí jsem na sobě měla model, ve kterém se poslední dobou cítím nejlépe. Obyč tílko, roztrhané džíny a lodičky. To je outfit , který si člověk může vzít, jak přes den, tak třeba vyrazit s kámoškami na drink. Je to takový nonstop outfit, Takže pokud nečekaně potkáte kluka na ulici, který se s vámi zrovna rozešel nebo vám zavolají holky, že se jde pařit, tak se na tento outfit můžete v klidu spolehnout. V něm budete vypadat vždy cool a stylově.

IMG_6225

Tílko nevyjde nikdy z módy . Osobně si život bez tílek nedokáži představit. Mám je snad ve všech barvách, slim i oversize. Rips (roztrhané džíny) jsou tedˇ nejvíc trendy. Jak slim tak boyfriend. Já si na nich ujíždím. No a v létě vám není alespoň takové vedro :-). Jsem milovník džínů. Mohla bych je nosit pořád, takže je velmi  ocením. Navíc styl boyfriendů mě úplně vyhovuje. Když se nectím úplně ve formě a nechci se mačkat ve slim jeans nebo jako náhradu za tepláky, když cestuji. Velmi jsem si oblíbila co se týče pohodlí jogg jeans Diesel. V čem cestujete vy???

IMG_6229

IMG_6226

IMG_6244

IMG_6217

IMG_6216

Ripped Jeans : ZARA, Top: ZARA, High heels : Gianvito Rossi, Bag : PRADA,  Necklaces : H&M, Vintage (from my mom), Bracelet : Symbol4youSunglasses : Rayban

PS: Doufám, že se vám moje první fotky budou líbit a necháte se inspirovat street style.

 

I want to inspire you because you are inspiring me

WITH LOVE

 

RECENT POSTS