Home Travel Sin City

Sin City

14.9.2014 2 comments

Zdravím všechny právě z Jížních Čech, kde jsem v teple domova a odpočívám po náročném dvoutýdenním výletu, který byl samé překvapení. Měla jsem původně odlétat pouze do NYC, kam jsem jela s mojí kamarádkou, která tam studuje. Byl to její poslední týden před zahájením školy a poprosila mě, at‘ jedu s ní. Tak jsem se chvíli rozmýšlela, ale pak mi to nedalo a musela jsem jet. Víte, že jsem doslova a do písmene blázen do cestování.

Musím Vám říct, že náš trip byl plný neočekávaných událostí. Začalo to hned na letišti JFK, když mi řekla “mám pro tebe překvápko”, na chvíli jsem znejistila a v zápětí jsem uslyšela “jedeme do Vegas, koupila jsem nám letenku”…Můžu Vám říct, že jsem byla pěkně v šoku. Miluji překvapení a tohle bylo určitě jedno z mých největších.

Po 3 dnech ve Vegas jsme se rozhodly ještě letět do Los Angeles. Milujeme LA a jeho překrásné pláže, moře, lifestyle a slunečné počasí. Jsme prostě beachgirls. Tentokrát jsme trávily čas kolem Manhattan Beach, Hermosa Beach a Redondo Beach. Podle fotek uvidíte úplně jiné LA, než z minulého Road tripu. Upřímně preferuji tuto část města. Je to více rodinné, klidnější, spousty nádherných domků ležících na pláži a okolí, nádherné restaurace s výhledem na moře, překrásné západy slunce a spousty vintage obchůdků. Koncem týdne jsme měly odjíždět do NYC a moc se nám nechtělo. New York milujeme, ale obě jsme spíše pro Californii a sluníčko.

Každopádně Manhattan jsme si velmi užily, ale spíše poklidnou formou. Byl tam zrovna fashion week , všude mraky lidí, město doslova pukalo přeplněním. Po návratu z Californie, kde byl klid, to byl pro nás docela šok.

Chystám pro Vás pár fotografií, které Vám ukáží co myslím rozdílem mezi Californií a New Yorkem. O Las Vegas se ani nemusíme bavit, protože tohle místo je neporovnatelné s jakýmkoliv jiným místem na světě. Navíc jsem Vám o něm už hodně psala v minulém příspěvku, takaže mám pro Vás pouze pár fotek. Pokud si budete chtít připomenout nějaký z mých tripů, tak se podívejte sem. 

Let’s started with Las Vegas…

IMG_2294 IMG_2115
IMG_2388
IMG_2265
IMG_2275
IMG_2367_Fotor_Collage
IMG_2372_Fotor_Collage

IMG_2349
IMG_2224  IMG_2177

PS: Na další travel post a pokračovaní z mého tripu se můžete těšit už zítra. Prostřednictvím mých fotografií se budete moci v tomto škaredém počasí, přesunout do slunné Californie – LOS ANGELES. Tak si užívejte poslední deštivé hodiny neděle a zítra se na Vás těším. KISS Vaše Baruš

RECENT POSTS