Home Travel Milan

Milan

26.5.2017 4 comments

Milovnicí Italie, slyšte a poslouchejte!…..Hlášení z mého jednodenního tripu do Milana je zde. Byla to taková spontánní akce z hodiny na hodinu. Naskytla se mi možnost navštívit koncert ” Enrique Iglesias v Miláně” a vidět tohoto fešného kluka naživo :-). Není to můj nejoblíbenější zpěvák,… ne, že bych umřela, kdybych ho neviděla. Ale poslouchám jej ráda, hlavně mám ve veliké oblibě latinskou hudbu. Je vášnivá, krásně se na ni tančí, má náboj, lásku, rytmy a zkrátka mě vždy dokáže vtáhnout na taneční parket. A musím přiznat, že se to povedlo i tady. Enrique svými písničkami roztančil nejen mě, ale i všechny ostatní na koncertě. Byl fakt úžasný a fakt je fešák :-). To jste mimochodem mohli vidět i na Instastories. Trochu jsme se s Evičkou rozjely a tento zážitek ve španělských rytmech jsme si užily. Pokračovaly jsme v tanečku ještě ve vyhlášeném klubu JUST CAVALLI. Hvězdy nad hlavou, drink,…. a my tancovaly, co nám nohy stačily. No, bylo docela náročné absolvovat vše na podpatcích, po koncertě shánět hodinu taxi, přeplněná linka. WTF….

Vzhledem k tomu, že jsme tam byly fakt na skok, stihly jsme toho poměrně hodně….Obešly jsme kavárny, restaurace a obchody, které nám byly doporučeny :-). Všude jsme si dávaly skvělé papáníčko a pitíčko a hrozně si to užívaly. Strašně náročný :-)program, FAKT!!! Nejely jsme se do Milána stresovat s průvodcem a za památkami. Tentokrát jsme chtěly vypnout a pobavit se. Bylo nádherně a strašně jsme si užívaly ten klid a hlavně to, že nikam nespěcháme.

Samozřejmě, foto u Duoma jsme si udělaly a v nohách těch tisíc mil také měly….Chodily jsme křížem krážem a viděly jsme toho opravdu hodně. Miláno na mě udělalo skvělý dojem a moje návštěva nebyla určitě poslední . Tím, že je to opravdu jen kousek, dá se sem zaletět i třeba na jednu noc a užít si všech těch skvostů, která tato modní metropole nabízí.

Místa, které jsme navštívily, uvidíte na IG, je to vždy označeno na fotce.

Tak a teď budu ráda, když mi napíšete, co vy a Miláno… Byli jste tam? Jak na vás město působilo? Vaše oblíbená místa, co bych příště neměla minout….. Moc děkuji!

PS.: Mějte ten nejkrásnější víkend. Ciao Vaše Baruš

 

I WANT TO INSPIRE YOU BECAUSE YOU ARE INSPIRE ME

 

WITH LOVE

RECENT POSTS