Home BK style Inkkas + Contest

Inkkas + Contest

21.3.2015 37 comments

Ahojky, dneska vám píšu z úžasné a stylové kavárny SKOG v centru Brna, kde právě sedím. Určitě se tu zastavte na kávu či čaj, budete-li se pohybovat poblíž. Nebudete litovat…!

IMG_5221

Právě jsem dokončila focení outfitu s fotografem Lubomírem, který mě oslovil ke společné práci. Líbil se mu můj blog a mě zas jeho práce, tak jsme si vzájemně vypomohli a vytvořili tyto zajímavé fotografie. Můj dnešní příspěvek je zároveň i poděkováním za GOOD JOB.

_DSC8638

Navíc mě Lubomír velmi překvapil jako člověk svými životními zážitky a zkušenostmi. Rozhodl se totiž plnit si svá přání. Začal tím, že navštívil dvojčata v New Yorku. Následně procestoval Ameriku, pak se vydal do Izraele, kde chvíli setrval, dál putoval do Egypta a Jordánska. Nakonec ho ale cesty zavedly do mého rodného města Brna.

_DSC8648

_DSC8659

Máme oba jednou společnou vášeň – cestování. Oba jsem se shodli, že je to jedna z mála věcí, která – když si ji koupíte – vás opravdu celkově obohatí. Vaše dojmy, zkušenosti a poznatky vám nikdo nikdy nevezme. A můžete z nich čerpat a učit se pro svůj další život.

_DSC8689

Dnešní post má v závěru pro vás připravenou i SOUTĚŽ ve spolupráci s INKKAS. Tak tedy čtěte dál…

_DSC8685

Tenisky od INKKAS se staly mým THE BEST pro letošní léto a jsou skvělou tečkou outfitu, pokud chcete být něčím originální.

_DSC8693

Mám ráda Boho styl.…. a vhodné kecky v tomto stylu jsem ještě nikde neobjevila. Až na www.topshlelf.cz. Jsou neskutečně pohodlné, můžu je v klidu nosit bez ponožek. A mají dokonce moje oblíbené barvičky! Úplně z nich sálá pozitivní energie :-). Nemyslíte…?

_DSC8738

Inkkas je značka obuvi, která pochází z Peru. Obuv je vyrobena z ručně tkaných tradičních látek pro Jižní Ameriku. Při výrobě je kladen velký důraz na to, aby při ní nedocházelo k negativním vlivům na životní prostředí. Což je v dnešní době velmi chvályhodné. Filozofie společnosti je založena na principech Fair Trade, filantropie a autentičnosti.

_DSC8713

Značka má základy v roce 2012. Tým vedený designerem a cestovatelem Dannym Ben-Nunem cestoval napříč Jižní Amerikou a byl ohromen schopnostmi místních umělců. V uličkách Cuzka se setkal s párem bot, vyrobených z autentické místní látky. Boty byly natolik okouzlující, že se v tu chvíli začal rodit projekt Inkkas s cílem přivést tento neobyčejný kus jihoamerické dokonalosti na Světový trh.

K výrobě bot Inkkas jsou použity pouze originální jihoamerické materiály nejvyšší kvality. 10% příjmu společnosti je darováno nadacím Amazon Watch a Trees for the Future. Ty spolupracují s jihoamerickými vládami a místními kmeny, zabývajícími se záchranou Amazonského pralesa a ochranou původních obyvatel.

Takže koupí obuvi přispěje člověk na dobrou věc. Také super důvod, proč si je pořídit.

_DSC8676

Produkty Inkkas jsou vyráběny ve spolupráci s místními Peruánskými dílnami, které jsou plně ve vlastnictví místních firem a organizací. Tyto továrny jsou moderní, bezpečné a striktně dodržují pracovní podmínky stanovené zákonem. Každý jednotlivec, podílející se na produkci, je starší 18 let a za svůj přínos je spravedlivě ohodnocen platem, který odpovídá 2 až 5 násobku průměrné mzdy v Peru. A to není běžné…

IMG_5220

Je to originální botka, kolem níž najdete navíc příběh. Mě to baví…a vás?

_DSC8726

Pokud jste na tom jako já, mám pro vás SOUTĚŽ a voucher na libovolný pár tenisek, které si vyberete na stranách www.topshlef.cz.

_DSC8721

_DSC8631

_DSC8674

Co musíte udělat:

– Sdílet soutěž na váš profil :-)

– Dát like BKBlog a Inkkas TopShelf na Facbooku a sledovat nás na Instagramu.

– A do třetice napsat do komentářů, jaká je vaše vysněná destinace, kam byste se rádi podívali…

– Nezapomeňte na email, abych vás mohla po ukončení soutěže ( 27. 3 ) kontaktovat.

Držím všem palečky.

_DSC8698

_DSC8643

PHOTO by Lubomír Buchta 

Jacket: Pull & Bear / Alternative

Top: SnowBitch

Jeans: ZARA

Shoes: Inkkas

Bracelets: Vintage

Handbag: Chanel

Sunglasses: Optique ( 15 % sleva na veškerý sortiment při zadání kódu: BKBlog )

PS.: Přeji všem krásný víkend. Užijte si ho na maximum. KISS Vaše Baruš

I WANT TO INSPIRE YOU BEACUSE YOU ARE INSPIRING ME

WITH LOVEPEACE

RECENT POSTS