Home Collaborations Fruitisimo

Fruitisimo

5.10.2014 0 comment

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ahojky, tento post chci věnovat firmně Fruitisimo a především Eddie Turkovi, který je bývalým hokejistou, rozhodl se podnikat a otevřít franchise v obchodním centru Igy v Českých Budějovicích. Má můj velký obdiv. Rozhodl se  jít do úplně jiného byznysu, který se hokeji ani trochu nepodobá. Maximalně, že sportovci potřebují jíst zdravé potraviny a spousty vitamínu. Trošku se vám budu snažit vyvětlit, čím se tato společnost zabývá a proč mě uchvátila…:-)

Fruitisimo je nejovocnější bar ve tvém okolí. Najdeš ho již na více než 30 místech v České Republice a každým dnem se rozrůstá. Pochutnáš si s ním na čerstvých šťávách a ovocných koktejlech. Každý krok přípravy můžeš sledovat na vlastní oči, což velmi oceníte. Nemůže se Vám totiž stát, že by Vám do fresh juice nalili trochu vody a tím Váš drink ošidili. Dále zde pracují opravdu jen s nejkvalitnějšími druhy ovoce a zeliny.

SAM_2062_Fotor_Colla

Jak to s Fruitisimem začalo?

No jednoduché to nebylo :-) Ale díky dvěma mladým studentům, kteří měli pár zkušeností ze stáže z Ameriky, chuť a odvahu rozjet před 11 lety první zmrzlinový bar v OC Flóra a následně freshový bar v OC Chodov, nyní existuje Fruitisimo.

SAM_2062_Fotor_C

Proč Frutisimo?

Každý z nás si pamatuje na časy, kdy se pily krabičáky.Vždy měly tu ovocnou stopu. Ano, to byly krabicové džusy! Já už fresh juicy piji poměrně dlouho… Takže  jsem velmi ráda za spolupráci, které si moc važím. Nemusím každý den kupovat čerstvé ovoce, zeleninu, jít domů, vytáhnout freshovač a udělat konečně ten FRESH. Dohromady mi ta celá akce zabere zhruba hodinu. V dnešním hektickém světě je každý člověk rád za každou minutu navíc. Jak se říká ČAS JSOU PENÍZE. Proto já volím raději tuto pohodlnější cestu :-).

SAM_2062_Fotor_Collag
SAM_2062_Fotor_Collage

Mým oblíbeným drinkem se  právě stala novinka  KAPITÁN ŠPENÁT.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Když se Fruitisimo rozhodovalo, jaký nový obal pro své skvělé drinky použít, kelímky z kukuřice byly pro ně jasnou volbou. Vždyť boj za zdravější svět je přesně to, o co se firma stále snaží :-) Díky novým kelímkům se každý drink stává něčím výjimečným a vy tak můžete odcházet s pocitem, že jste udělali něco zdravého a prospěšného nejenom pro sebe, ale i pro přírodu, na kterou se v dnešní uspěchané době zapomíná.

Proč BIO kelímky?

Ovocné a zeleninové drinky a koktejly si zaslouží správný obal, který přesně vystihne jejich pravou podstatu. Bioplastové PLA kelímky jsou vyráběny z rostlinné biomasy (ve Fruitisimo případě z kukuřice) a z přírodní suroviny. Díky tomu jsou kelímky 100% rozložitelné, tedy 100% kompostovatelné. Za 3 – 4 měsíce nezůstane z kelímku vůbec nic.

SAM_2062_Fotor_Col
SAMSUNG CAMERA PICTURES

PS: Zdravý životní styl nám zcela jistě prodlouží život. Pokud jste se ještě nerozhodli něco pro své zdraví udělat a změnit jen trochu Váš jidelníček, zkuste začít s nejednoduší variantou. PÍT FRESH JUICE od FRUITISIMA, které najdete po celé České republice. Mě můžete velmi často potkat v IGY centrum České Budějovice, kam chodím velmi ráda. KISS Vaše Baruš

I want to inspire because you are inspiring me

 

WITH LOVE

RECENT POSTS